Een shovel leasen tegen een scherp tarief

Wilt u investeren in een nieuwe wiellader, maar wel met behoud van voldoende werkkapitaal? Kies dan voor een shovel leasen met de hulp van abcfinance. Met lease beschikt u direct over uw productiemiddel, terwijl u de rekening in zelfgekozen termijn aan ons afbetaalt. U plukt snel de vruchten van de toegenomen productiecapaciteit, zodat de investering zich vanzelf terugverdient. Bent u nieuwsgierig naar meer? Bereken dan snel uw maandtarief en vraag een offerte aan. Wij gaan graag voor u aan de slag!

Wij richten ons voornamelijk op MKB organisaties. De bedrijven die de Nederlandse economie smoel geven. Wij dragen graag ons steentje bij via onze maatwerk financieringen. Wist u bijvoorbeeld dat een seizoensgebonden maandtarief mogelijk is als u voorspelbare omzetschommeling ervaart gedurende het jaar? Dat maakt ons een gewaardeerde gesprekspartner. We vinden bijna altijd een oplossing die u echt vooruit helpt.

Wilt u een shovel leasen tegen aantrekkelijke voorwaarden? Profiteer dan van de volgende maatwerkopties:

 • Wij financieren ieder type wiellader die u maar kunt vinden.
 • Het bovenstaande geldt ook voor jonggebruikte shovels.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • Kies een looptijd tussen de 24 en 96 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Leaset u een shovel met onze hulp? Dan heeft u volledige keuzevrijheid bij de selectie van uw wiellader en de leverancier. Dat komt omdat wij 100% onafhankelijk opereren. Door deze open werkwijze hebben we al vele shovels gefinancierd van merken zoals Caterpillar, Volvo, Liebherr. Daarom kunt u terecht bij ons voor de volgende soorten shovels:

 • Wielladers: een grote shovel die veel wordt gebruikt voor grondverzet in de woning- en wegenbouw. Zoekt u naar een geschikte financieringspartner? Dan helpen wij u graag verder.
   
 • Knikladers: heeft u liever een kniklader dan een standaard shovel? Geen enkel probleem. Wij regelen de financiering.
   
 • Mini shovel: mini shovels zijn ideaal voor projecten op een klein(er) terrein. Draaien en keren gaat immers een stuk beter met een kleinere draaicirkel. Uiteraard kunt u met onze hulp iedere mini shovel leasen die verkrijgbaar is in Nederland.
   
 • Shovel bakken: de bak maakt de shovel. Daarom financieren wij ook opzetstukken. Van puinbak en laadbak tot aan trechter- en hoogkiepbakken.   

Wilt u een bijzondere shovel leasen die u niet terugvindt in de bovenstaande lijst? Vraag dan een offerte aan via een van onze leasingspecialisten. Wij zijn benieuwd naar uw wensen en denken graag met u mee over een passende financiering.

Heeft u een shovel op het oog en bent u benieuwd naar uw maandtarief? Voer dan de aanschafwaarde, gewenste looptijd en (eventuele) aanbetaling in bij onze leasingcalculator. Na drie klikken ontvangt u een indicatief tarief. Wilt u daarna meer weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. Via de snelle route ontvangt u binnen 24 uur een messcherp financial lease voorstel, veruit de populairste financieringsvorm binnen abcfinance. Wilt u eerst advies inwinnen bij een van onze leasingspecialisten? Ook geen probleem, want via de maatwerkroute leveren we een op maat gesneden voorstel af. Zo kiest u de service die het beste past bij uw organisatie. Ideaal toch?

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw shovel, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease wiellader

 • U wordt economisch eigenaar van de shovel of kniklader
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease shovel

 • U huurt de wiellader van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De shovel komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u een shovel leasen met onze hulp? Goed om te weten! Doorloop de volgende stappen voor een soepel financieringsproces.

 1. Selecteer een geschikte wiellader: zoek naar een geschikte nieuwe of jonggebruikte shovel bij een leverancier van uw keuze.
 2. Vraag een offerte aan bij de dealer: deel uw wensen met de leverancier en vraag een offerte aan voor uw object(en).
 3. Vraag een offerte aan bij abcfinance: stuur de dealerofferte door naar abcfinance. Mede op basis van dit document werken wij een financieringsvoorstel uit.
 4. Beoordeel ons voorstel: lees ons voorstel aandachtig door. Gaat u wel of niet akkoord?
 5. Neem uw object in gebruik: gaat u akkoord? Dan schaffen wij de shovel(s) aan namens uw organisatie. Zodra de leverancier kan leveren, neemt u het object in gebruik.

Ik sta voor u klaar

Heeft u een vragen over shovel leasing? Stel hem gerust. Het abcfinance team reageert vrijwel direct.

+ 31(0)40 239 30 90