Een bouwmachine leasen die voldoet aan al uw wensen

Wilt u een nieuwe of gebruikte bouwmachine leasen? Kies voor abcfinance als financieringspartner. Van minigravers tot aan vacuümheffers, wij financieren echt iedere bouw- en grondverzetmachine die u nodig heeft. U beschikt direct over het gewenste productiemiddel, terwijl u de rekening in termijnen aan ons afbetaalt. Dat is pas slim investeren!

Iedere organisatie is uniek. Ook die van u. En omdat uw organisatie uniek is, heeft u een aangemeten financiering nodig voor een optimale resultaat. Daarom snijden we uw contract op maat met onze flexibele leasevoorwaarden. Uiteraard bepaalt u zelf de looptijd en hoogte van de (optionele) aanbetaling. Maar wist u ook dat u kunt kiezen voor een variabel (hoog-laag) maandtarief, waarbij u minder aflost in het laagseizoen? Hierdoor kunnen we met recht zeggen: wij bieden de beste leasevoorwaarden van Nederland.

Voor de volledigheid vindt u hieronder alle mogelijkheden voor maatwerk:

 • Wij financieren iedere bouwmachine dat u nodig heeft.
 • Wij financieren ook jonggebruikte bouwmachines en accessoires.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • De minimale looptijd bedraagt 24 maanden en de maximale varieert van 72 tot 96 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Bent u nieuwsgierig naar het maandbedrag bij abcfinance voor uw bouwmachine? Vul dan snel onze leasingcalculator in en zie direct uw leasetarief. Wilt u vervolgens een offerte ontvangen? Dan bieden we twee aanvraagroutes. Kies voor de snelle route als u al over een dealerofferte beschikt. U ontvangt namelijk binnen 24 uur een aantrekkelijk financial lease voorstel. Heeft u nog geen verkoopofferte of behoefte aan advies? Maak dan gebruik van de maatwerkroute. Welke route u ook kiest: wij staan voor u klaar.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw shovel, hijskraan of graafmachine, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide lease vormen:

Financial lease bouwmachine

 • U wordt economisch eigenaar van de machine
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease bouwmachine

 • U huurt de bouwmachine van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De bouwmachine komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u ons inschakelen als financieringspartner voor uw nieuwe of tweedehandse bouwmachine? Doorloop dan de volgende stappen:

 1. Selecteer een geschikt object: zoek naar een geschikte graafmachine, hoogwerker, grondboor of andere bouwmachine bij een leverancier van uw keuze.
 2. Vraag een offerte aan bij de dealer: deel uw wensen met de leverancier en vraag een offerte aan voor uw object(en).
 3. Vraag een offerte aan bij abcfinance: stuur de dealerofferte door naar abcfinance. Mede op basis van dit document werken wij een financieringsvoorstel uit.
 4. Beoordeel ons voorstel: lees ons voorstel aandachtig door. Gaat u wel of niet akkoord?
 5. Neem uw lease bouwmachine in gebruik: gaat u akkoord? Dan schaffen wij de bouwmachine aan namens uw organisatie. Zodra de leverancier kan leveren, neemt u het object in gebruik. Ideaal toch?

Ik sta voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag voor een bouwmachine? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar met raad en daad.

+31 (0)73 704 1300