Wilt u investeren in nieuwe steigers leasen voor uw volgende project? Financier uw aankoop met lease van abcfinance. Daarmee beschikt u direct over de gewenste steigers, terwijl u de rekening in maandelijkse termijnen afbetaalt. Met onze hulp kunt u iedere steiger leasen die beschikbaar is op de markt. Uiteraard tegen een scherp tarief en uitstekende leasevoorwaarden. Bent u nieuwsgierig naar meer? Bereken dan snel uw maandtarief met de leasingcalculator of vraag een maatwerkofferte aan. Wij staan voor u klaar.

Als het op prijs aankomt kunnen we moeilijk concurreren met de grootbanken van deze wereld, maar op het gebied van service en leasevoorwaarden des te meer. Van gericht financieel advies tot aan een seizoensgebonden hoog-laag financiering, waarbij u minder aflost als er minder binnenkomt. Vele MKB-klanten waarderen het stapje extra dat wij voor hen zetten via onze flexibele leasevoorwaarden.

Wilt u meer weten over de volledige mogelijkheden? Bekijk dan de volgende lijst:

 • Wij financieren steigers van iedere aanbieder die u maar kunt vinden.
 • Dat geldt ook voor jonggebruikte steigers.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • Kies een looptijd tussen de 24 en 72 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Met onze hulp kunt u iedere type steiger leasen die verkrijgbaar is op de markt. Van staande steigers tot aan rol, raam- en kamersteigers. Dus heeft u een steiger op het oog? Bereken dan snel een indicatief maandbedrag met onze leasingcalculator. Wilt u vervolgens een uitgewerkt voorstel ontvangen? Dan helpen wij u graag verder via een van de twee aanvraagroutes. Bij de snelle route uploadt u eerst de dealerofferte, waarna u binnen 24 uur een uitgewerkte leasevoorstel van ons ontvangt. Heeft u nog enkele vragen óf wilt u gebruik maken van onze flexibele leasevoorwaarden? Ga dan voor de maatwerkroute. Wij nemen snel met u contact op en zorgen vervolgens voor een financiering die 100% aansluit bij uw organisatie. Dat is pas service.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw steiger, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease steiger

 • U wordt economisch eigenaar van de steiger
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen
 • U huurt de steigers van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De steiger komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u een steiger leasen met onze hulp? Goed om te weten! Doorloop de volgende stappen voor een soepel financieringsproces.

 1. Selecteer een object: zoek naar een geschikte nieuwe of jonggebruikte steiger bij een leverancier van uw keuze.
 2. Vraag een offerte aan bij de dealer: deel uw wensen met de leverancier en vraag een offerte aan voor uw object(en).
 3. Vraag een offerte aan bij abcfinance: stuur de dealerofferte door naar abcfinance. Mede op basis van dit document werken wij het financieringsvoorstel uit.
 4. Beoordeel ons voorstel: lees ons voorstel aandachtig door. Gaat u wel of niet akkoord?
 5. Neem uw object in gebruik: gaat u akkoord? Dan schaffen wij de steiger aan namens uw organisatie. Veel werkplezier!

Wij staan voor u klaar

Heeft u een vraag over steigers leasen? Neem gerust contact op, heel abcfinance staat voor u klaar.

+ 31(0)40 239 30 90