Fietsen leasen voor zakelijk gebruik

Wilt u een fiets leasen voor zakelijk gebruik? Kies dan voor abcfinance als financieringspartner. Als leasemaatschappij opereren we merkonafhankelijk, waardoor u een fiets van de zaak leaset bij iedere erkende dealer in Nederland. Dankzij onze uitstekende voorwaarden sluit u een contract dat perfect past bij uw organisatie. Uiteraard tegen een messscherp tarief. Dat is een gezonde investering!

Met onze flexibele leasevoorwaarden stelt u een leasecontract samen dat 100% aansluit bij uw wensen. Aan deze knoppen kunt u draaien:

 • U mag een fiets leasen bij iedere betrouwbare leverancier/dealer in Nederland
 • Het bovenstaande geldt ook voor jonggebruikte fietsen
 • Lease is mogelijk vanaf een investeringsbedrag van €7.500,-
 • Kies uit operational en financial lease
 • Betaal desgewenst tot maximaal 25% van de objectwaarde aan
 • De looptijd bedraagt maximaal 48 maanden voor elektrische fietsen en 60 maanden voor reguliere fietsen
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag
 • In alle gevallen bent u verzekerd van een scherp maandtarief

Wilt u een fiets leasen bij abcfinance en bent u nieuwsgierig naar uw leasetarief? Bereken dan uw maandbedrag met onze leasingcalculator. Binnen vier klikken weet u waar u aan toe bent. Met hetzelfde gemak vraagt u vervolgens een offerte aan. Heeft u een dealerofferte bij de hand? Kies dan voor de snelle route en ontvang binnen enkele werkdagen een offerte. Gaat u een operational lease of wilt u eerst advies inwinnen bij een van onze leasingspecialisten? Kies dan voor de maatwerkroute. Vervolgens werken we samen toe naar een financiering die op maat is gesneden van uw organisatie. Tot uw dienst.

Een fiets leasen komt bij abcfinance in de volgende smaken: financial lease en operational lease. In beide gevallen financieren wij uw oer-Hollandse voertuig, maar alleen bij financial lease wordt u ook eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease fiets

 • U wordt economisch eigenaar van de lease fiets
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease fiets

 • U huurt de fiets van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De fiets komt niet bij uw organisatie op de balans

We doorlopen altijd de volgende stappen bij een fiets leasen:

 1. Vraag een offerte aan bij de dealer: selecteer enkele fietsen bij een dealer naar keuze. Deel uw wensen met de leverancier en vraag een offerte aan voor uw object(en). De nettowaarde van de investering staat gelijk aan de objectwaarde die wij opnemen in uw offerte.

 2. Vraag een offerte aan bij abcfinance: stuur de dealerofferte (en desgewenst ook een jaarrekening) door naar abcfinance. Is alles in orde? Dan controleren we het BKR-register en de kredietwaardigheid van uw organisatie. Zo weten we zeker dat uw organisatie de investering kan dragen.

 3. Beoordeel ons voorstel: als uw organisatie slaagt voor de financiële check ontvangt u direct de (door ons) goedgekeurde offerte. Uiteraard inclusief actueel maandtarief. Gaat u wel of niet akkoord?

 4. Onderteken de leaseovereenkomst: zetde definitieve factuur op naam van abcfinance en stuur hem door. Vervolgens ontvangt u het contract, een acceptatieformulier en een SEPA-mandaat. Dit alles valt onder de contractdocumentatie van uw leaseovereenkomst.

 5. Neem uw lease fiets in gebruik: zijn alle voorgaande stappen afgerond? Dan maken wij het factuurbedrag over naar uw leverancier. Vervolgens ondertekent u de leaseovereenkomst. Veel plezier met uw nieuwe lease fiets!

Ik sta voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar met raad en daad.

+31 (0)73 704 1300