Een bakfiets leasen tegen een scherp tarief

Wilt u een bakfiets leasen voor zakelijk gebruik? Kies voor abcfinance als financieringspartner en profiteer van een messcherp maandtarief. Met onze hulp leaset u echt iedere bakfiets die u maar wenst. Dat geldt zowel voor reguliere als elektrische modellen. Dus waar wacht u op? Dien direct uw aanvraag in.

Wij begrijpen als geen de meerwaarde van een maatwerkfinanciering. Daarom bieden we de beste leasevoorwaarden van Nederland. Dat begint met een uitgebreide looptijdselectie, gaat verder met een (optionele) aanbetaling en eindigt met een messscherp tarief. Een no-brainer voor de slimme ondernemer.

 • U kunt iedere bakfiets leasen die verkrijgbaar is in Nederland
 • Wij financieren ook jonggebruikte bakfietsen van erkende dealers
 • Kies voor een looptijd tussen 24 en 60 maanden
 • Kies uit financial en operational lease
 • Uw lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €7.500,-
 • Aanbetalen tot 25% is mogelijk, maar niet verplicht
 • Kies voor een variabel maandtarief bij voorspelbare omzetfluctuaties
 • U bent altijd verzekerd van een scherp maandtarief

Wij opereren dealer- en merkonafhankelijk. Daarom kunt u met onze hulp echt iedere bakfiets leasen die verkrijgbaar is in Nederland. Dat werkt super eenvoudig. Vraag een dealerofferte aan voor uw gewenste bakfiets van de zaak en dien in aanvraag in bij abcfinance. Vervolgens regelen wij de rest.

Bent u nieuwsgierig naar uw maandtarief bij abcfinance? Voer dan uw totale investeringsbedrag bij onze leasingcalculator. Het bedrag dat u ziet is het tarief dat u betaalt. Wilt u vervolgens de financiering doorzetten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kiest hierbij de service die u van ons verlangt. Heeft snelheid de voorkeur? Ga dan voor de snelle route en ontvang binnen enkele dagen uw voorstel. Wilt u eerst overleg met een leasespecialist over de beste financieringsoptie voor uw situatie? Kies dan voor de maatwerkroute. Tot snel.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw bakfiets van de zaak, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease bakfiets

 • U wordt economisch eigenaar van de bakfiets
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease bakfiets

 • U huurt de bakfiets van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De bakfiets komt niet bij uw organisatie op de balans

Dient u een aanvraag in bij abcfinance? Dan ziet het offertetraject er als volgt uit:

 1. Zoek een bakfiets: kies een bakfiets bij een dealer naar keuze en vraag een offerte aan. Op basis van de offertewaarde berekenen we uw leasetarief. Let wel op: lease start bij een minimaal investeringsbedrag van €7.500,-. Dat betekent in de meeste gevallen dat u meerdere bakfietsen moet leasen.
 2. Vraag een offerte aan via de leasingcalculator: bereken uw maandtarief met de leasingcalculator en dien direct een offerteverzoek in. Voor een snelle afwikkeling moet u de objectofferte uploaden. Houd deze daarom bij de hand.
 3. Beoordeel ons voorstel: wij controleren het BKR-register en beoordelen de kredietwaardigheid van uw organisatie. Is alles in orde? Dan ontvangt u direct de (door ons) goedgekeurde offerte. Uiteraard inclusief actueel maandtarief. Gaat u wel of niet akkoord?
 4. Onderteken de leaseovereenkomst: zetde definitieve factuur op naam van abcfinance en stuur hem op naar abcfinance. Vervolgens ontvangt u van ons het contract, een acceptatieformulier en een SEPA-mandaat. Dit alles valt onder de contractdocumentatie van uw leaseovereenkomst.
 5. Neem uw lease bakfiets in gebruik: zijn alle voorgaande stappen afgerond? Dan maken wij het factuurbedrag over naar uw leverancier. Vervolgens ondertekent u de leaseovereenkomst. Veel plezier met uw lease bakfiets!

Ik sta voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar met raad en daad.

+ 31(0)40 239 30 90