Bezorgfietsen leasen voor zakelijk gebruik

Wilt u een bezorgfiets leasen? Kies voor abcfinance als financieringspartner. Want wij financieren iedere bezorgfiets die u vindt in Nederland. Ongeacht het merk of model. En altijd tegen een messcherp tarief en uitstekende voorwaarden. Dus waar wacht u op? Vraag direct een offerte aan.

Met onze flexibele voorwaarden past u een leasefinanciering aan naar uw persoonlijke wensen. Omdat we merkonafhankelijk opereren, bepaalt u ten eerste zelf welke nieuwe of jonggebruikte bezorgfietsen u wilt leasen. Daarnaast draait u aan de knoppen van de looptijd en de hoogte van de (optionele) aanbetaling. Wilt u nog meer weten over uw financieringsvrijheid? Neem dan alle voorwaarden door:

 • U kunt iedere bezorgfiets leasen die u maar wenst
 • U kunt bij ons ook terecht voor financiering van jonggebruikte bezorgfietsen, mits u zaken doet met een erkende dealer
 • Lease reguliere bezorgfietsen tot 60 maanden en elektrische fietsen tot 48 maanden
 • Uw lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €7.500,-
 • Aanbetalen tot 25% is mogelijk, maar niet verplicht
 • Kies voor financial of operational lease
 • Overweeg een variabel maandtarief bij voorspelbare omzetfluctuaties
 • U bent altijd verzekerd van een scherp maandtarief

Bezorgfietsen komen in vele soorten en maten. En natuurlijk kunt u ieder type bezorgfiets leasen met onze hulp, inclusief de accessoires zoals een bezorgkoffer. Wat denkt u van de volgende opties:

Heeft u een bezorgfiets uitgezocht? Mooi! Bereken direct uw maandtarief met onze leasingcalculator. Het bedrag dat u ziet is het bedrag dat u betaalt. Wilt u vervolgens zaken doen met ons? Vraag dan met hetzelfde gemak een offerte aan. Via de snelle ontvangt u binnen enkele dagen een offerte. En wilt u eerst advies van een ervaren leasingspecialist? Dan bieden we ook een maatwerktraject. Zo kiest u de service die van ons verlangt. Ideaal toch?

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw bezorgfiets, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease bezorgfiets

 • U wordt economisch eigenaar van de fiets
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease bezorgfiets

 • U huurt de bezorgfiets van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De bezorgfiets komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u een bezorgfiets leasen bij abcfinance? Dan vertellen we u graag meer over het offertetraject, dat bestaat uit de volgende stappen:

 1. Vraag een dealerofferte aan: rijd naar een dealer bij u in de buurt, zoek enkele bezorgfietsen die passen bij uw klus en vraag een dealerofferte aan.  De netto investeringswaarde op de offerte staat gelijk aan de objectwaarde die wij opnemen in uw leasevoorstel.
 2. Vraag een leasevoorstel aan: dien uw aanvraag in via onze leasingcalculator. Na uw aanvraag checken wij BKR-register en de kredietwaardigheid van uw organisatie. Hierdoor weten we beide partijen investering kunt dragen.
 3. Beoordeel ons voorstel: slaagt uw organisatie voor de financiële check? Dan ontvangt u direct de (door ons) goedgekeurde offerte. Uiteraard inclusief actueel maandtarief. Gaat u wel of niet akkoord?
 4. Onderteken de leaseovereenkomst: zetde definitieve factuur op naam van abcfinance en stuur hem op naar uw contactpersoon. Vervolgens ontvangt u van ons het contract, een acceptatieformulier en een SEPA-mandaat. Dit alles valt onder de contractdocumentatie van uw leaseovereenkomst.
 5. Neem uw lease bezorgfiets in gebruik: zijn alle voorgaande stappen afgerond? Dan maken wij het factuurbedrag over naar uw leverancier. Vervolgens ondertekent u de leaseovereenkomst. Veel plezier met uw nieuwe bezorgfiets!

Ik sta voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar met raad en daad.

+31 (0)73 704 1300