Een elektrische bakfiets leasen tegen topvoorwaarden

Wilt u investeren in een elektrische bakfiets? Kies voor lease van abcfinance. Want met onze hulp kunt u een elektrische bakfiets leasen die voldoet aan al uw wensen. Ongeacht het merk of model. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Bereken dan direct uw maandtarief.

Zet uw offerte helemaal naar de hand met onze flexibele leasevoorwaarden. U bepaalt onder andere de looptijd en hoogte van de optionele aanbetaling. Het is zelfs mogelijk om een jonggebruikte bakfiets te leasen. Dat is pas maatwerk.

 • Wij financieren iedere elektrische bakfiets die verkrijgbaar is in Nederland
 • Het bovenstaande geldt ook voor jonggebruikte bakfietsen
 • Lease minimaal 24 maanden en maximaal 48 maanden
 • Kies uit financial en operational lease
 • Een elektrische bakfiets leasen vanaf €7.500,-
 • Aanbetalen tot 25% is mogelijk, maar niet verplicht
 • Kies voor een variabel maandtarief bij voorspelbare omzetfluctuaties
 • U bent altijd verzekerd van een scherp maandtarief

Als we zeggen dat u iedere elektrische bakfiets kunt leasen liegen we niet. Dus bezoek snel een dealer en zoek een bakfiets uit. Met de dealerofferte bij de hand vraagt u vervolgens een leasevoorstel aan bij abcfinance. Binnen enkele dagen ontvangt u de offerte voor een definitieve deal. Hoe simpel wilt u het hebben?

Wilt u een elektrische bakfiets leasen met onze hulp? Start dan snel onze leasingcalculator en bereken uw maandtarief. Met hetzelfde gemak vraagt u een offerte aan. Hierbij kiest u de service die u van ons verlangt. Gaat u voor operational lease of wilt u een eerst advies inwinnen over de beste aanpak voor uw situatie? Ga dan voor de maatwerkroute. We starten met een adviesgesprek waarna u een weloverwogen beslissing neemt over het vervolg. Wilt u simpelweg zo snel mogelijk een offerte ontvangen? Kies dan voor de snelle route en rond binnen enkele dagen uw deal af. Tot uw dienst.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw elektrische bakfiets van de zaak, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Elektrische bakfiets financial lease

 • U wordt economisch eigenaar van de e-bakfiets
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Elektrische bakfiets operational lease

 • U huurt de elektrische bakfiets van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De e-bakfiets komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u weten wat er gebeurd nadat u een aanvraag indient? Neem dan onderstaande stappen door, waarin we in vogelvlucht door het offertetraject gaan:

 1. Vraag een offerte aan voor uw elektrische bakfiets: uw lease begint bij de selectie van een elektrische bakfiets. Want op basis van de offertewaarde berekenen wij uw leasetarief. Houd er rekening mee dat het minimale investeringsbedrag voor een elektrische bakfiets leasen ligt op €7.500,-. Dat betekent in de meeste gevallen dat u meerdere fietsen tegelijk moet aanschaffen.
 2. Bereken uw maandtarief: bereken uw maandtarief via de leasingcalculator en vraag een leaseofferte aan. Houd hierbij de objectofferte bij de hand, want deze moet u uploaden op de laatste pagina.
 3. Beoordeel ons voorstel: wij controleren de aanvraag op een BKR-registratie en beoordelen tegelijk de kredietwaardigheid van uw onderneming. Is alles in orde? Dan ontvangt u direct de (door ons) goedgekeurde offerte. Uiteraard inclusief actueel maandtarief. Gaat u wel of niet akkoord?
 4. Onderteken de elektrische bakfiets leaseovereenkomst: zetde definitieve factuur op naam van abcfinance en stuur hem op naar abcfinance. Vervolgens ontvangt u van ons het contract, een acceptatieformulier en een SEPA-mandaat. Dit alles valt onder de contractdocumentatie van uw leaseovereenkomst.
 5. Neem uw elektrische bakfiets in gebruik: Zijn alle voorgaande stappen afgerond? Dan maken wij het factuurbedrag over naar uw leverancier. Vervolgens ondertekent u de leaseovereenkomst. Veel plezier met uw elektrische lease bakfiets!

Ik sta voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar met raad en daad.

+ 31(0)40 239 30 90