Een mountainbike leasen tegen een scherp tarief

Wilt u in de weekenden crossen over snelle tracks en door de weeks racen naar uw werk? Ga dan snel naar de dealer en zoek uw volgende mountainbike uit. Want met onze hulp kunt u iedere mountainbike leasen die verkrijgbaar is op de markt. Uiteraard tegen uitstekende voorwaarden en een messcherp tarief. Nieuwsgierig? Bereken dan direct uw maandbedrag.

Dankzij onze flexibele voorwaarden stelt u uw ideale leasefinanciering samen. U kiest tussen financial lease of operational lease, geeft de gewenste looptijd door en bepaalt zelf de hoogte van de optionele aanbetaling. Zo sluit uw financiering naadloos aan op de financiële situatie van uw onderneming. Zoals het hoort.  

 • Een mountainbike leasen van ieder merk, model en in elke gewenste afmontage
 • Wij financieren ook jonggebruikte mountainbikes van erkende dealers
 • Kies voor een looptijd tussen 24 en 60 maanden
 • Een MTB leasen begint bij een investeringsbedrag vanaf €7.500,-
 • Aanbetalen is mogelijk, maar niet verplicht
 • Kies voor een variabel maandtarief bij voorspelbare omzetfluctuaties
 • U bent altijd verzekerd van een scherp maandtarief

U kunt een mountainbike leasen bij iedere speciaalzaak in Nederland. Dus vraag snel een dealerofferte aan en bereken uw maandtarief bij abcfinance. Daarna nemen wij het stokje over.

Bent u nieuwsgierig naar uw maandtarief? Voer dan het totale investeringsbedrag van de mountainbikes die uw wilt leasen in bij onze leasingcalculator. Bevalt het maandtarief? Vraag dan met hetzelfde gemak een offerte aan. Wilt u graag zo snel mogelijk zaken doen? Selecteer dan de snelle route en ontvang binnen enkele dagen een financial lease voorstel. Wilt u eerst advies inwinnen of een operational lease voorstel ontvangen? Kies dan voor de maatwerkroute. Vervolgens werken we samen toe naar een financiering die op maat is gesneden van uw onderneming. Dat is pas service!

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance uw mountainbike van de zaak, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease mountainbike

 • U wordt economisch eigenaar van de mtb
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease mountainbike

 • U huurt de mountainbike van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De MTB komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u een mountainbike leasen via abcfinance? Dan ziet uw offertetraject er als volgt uit:

 1. Selecteer een mountainbike: zoek een dealer, selecteer de gewenste mountainbikes en vraag een dealerofferte aan. Deze offerte staat aan de basis van uw leasevoorstez
 2. Dien uw aanvraag in bij abcfinance: voer uw investeringsbedrag, de gewenste looptijd en optionele aanbetaling in bij de leasingcalculator en bereken uw maandtarief. Op basis van deze gegevens vraagt u een offerte aan bij abcfinance.
 3. Beoordeel ons voorstel: wij controleren het BKR-register en beoordelen de kredietwaardigheid van uw organisatie. Is alles in orde? Dan ontvangt u direct de (door ons) goedgekeurde offerte. Uiteraard inclusief actueel maandtarief. Gaat u wel of niet akkoord?
 4. Onderteken de leaseovereenkomst: zetde definitieve factuur op naam van abcfinance en stuur hem op naar ons. Vervolgens ontvangt u het contract, een acceptatieformulier en een SEPA-mandaat. Dit alles valt onder de contractdocumentatie van uw leaseovereenkomst.
 5. Neem uw lease mountainbike in gebruik: zijn alle voorgaande stappen afgerond? Dan maken wij het factuurbedrag over naar uw leverancier. Vervolgens ondertekent u de leaseovereenkomst. Veel plezier tijdens uw eerste rit!

Ik sta voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Neem gerust contact op. Ik sta voor u klaar met raad en daad.

+ 31(0)40 239 30 90