abcfinance blijft bereikbaar en staat voor u klaar!

Alweer bijna 45 jaar staan wij als stabiele, bankonafhankelijke speler op de Nederlands markt klaar met zowel leasing als factoringoplossingen voor MKB bedrijven. Wij zijn er voor de MKB ondernemer en werken (ook) samen met investeringsmaatschappijen, banken en andere alternatieve financiers en adviseurs. 

Ook tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening door

Wij zijn en blijven bereikbaar en doen er alles aan om continuïteit van onze dienstverlening te borgen, zodat we u nog steeds zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers doen er alles aan om u bij te staan met raad en daad.

Geheel volgens de richtlijnen heeft abcfinance de nodige maatregelen genomen en draagt zij bij om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een groot deel van de medewerkers zorgt voor u vanuit het thuiskantoor en op onze locaties in Eindhoven en Utrecht, maar ook op ons hoofdkantoor in Keulen zijn maatregelen genomen om de gezondheid van onze collega's te beschermen. 

Wij blijven bereikbaar

Uw contactpersoon bij abcfinance staat voor u klaar op de wijze zoals u van ons gewend bent. Neem contact met ons op als u informatie nodig heeft over de huidige situatie of vragen heeft over uw lease- of factoringovereenkomst. Een afspraak op afstand; via een online meeting behoort tot de mogelijkheden.

Bent u op zoek naar de gegevens van uw contact persoon of wilt u direct contact met afdeling sales? Via deze pagina  vindt u de persoon die u zoekt.

Heeft u administratieve vragen en/of mededelingen?

Inzake leasing mailt u naar: leasing (at) abcfinance.nl
Inzake factoring mailt u naar: factoring (at) abcfinance.nl
Inzake incasso en debiteurenbeheer mailt u naar: collections (at) abcfinance.nl

Voor algemene vragen kunt ons ook bereiken via  ons servicenummer 088-004 02 22 of per e-mail naar info (at) abcfinance.nl.

Wij hopen op een spoedige verbetering van deze situatie in de hele wereld en wensen de getroffenen spoedig herstel. Maar we hopen vooral dat u gezond blijft.

Met vriendelijke groet,
Uw abcfinance