abcfinance in de top 10 van MT1000 van zakelijke dienstverleners in finance 

 
Ook dit jaar heeft het Erasmus Center voor Business Innovation in opdracht van MT1000 het grootste onderzoek onder zakelijke beslissers gehouden. Sinds 2001 vindt dit onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van zakelijke dienstverleners jaarlijks plaats.

Management Team doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van financiële diensten (MT Finance) op de Nederlandse markt. Later kwamen daar de professionele dienstverleners (MT 100) en de digitale leveranciers (MT Digital) bij. Sinds 2017 zijn deze drie ranglijsten voor het eerst samengevoegd tot één omvattende lijst: de MT1000.

Onder de zakelijke dienstverleners behoort abcfinance dit jaar voor het eerst tot de top 1000 van Nederland. De organisatie bezet namelijk plaats 932 van de MT1000* .
 
In de ranglijsten per vakgebied heeft abcfinance een plek veroverd in de top 10 van beste zakelijke dienstverleners 2019 in de sector Financiële dienstverlening - Equipment lease . ‘Een mooi compliment van de zakelijke beslissers in Nederland én een bevestiging dat onze kwaliteit van het allerhoogste niveau is. Dit bewijst dat de klantrelatie centraal zetten van wezenlijk belang is. En dat dit dan ook niet voor niets tot onze USP’s behoort.
 

Het directe contact met ondernemers maakt écht het verschil

Wij zijn als organisatie en als medewerkers verheugd dat abcfinance deze topnoteringen heeft veroverd en wij streven er uiteraard naar om deze mooie positie de komende jaren te verbeteren.

"Op het gebied van klantloyaliteit behoren we tot de top vier in de branche Equipment Lease. Daar zijn we natuurlijk heel trots op. Net zoals op de mooie scores voor voor klantgerichtheid, productleiderschap en excellente dienstverlening", aldus Maniging Director Marcel Spijkers. "Mooi om te zien dat het directe contact met ondernemers écht het verschil blijkt te maken. We zijn op de goede weg om leasing & factoring voor de ondernemer toegankelijk te maken." 

Bij abcfinance maken we het ondernemers graag gemakkelijk. Wat ons echt uniek maakt zijn onze onze financiële producten en diensten gekoppeld aan de flexibiliteit, persoonlijke aandacht van onze mensen en de nadruk op het persoonlijke contact met de klant. 

Wij zijn meer dan een financier

Marcel Spijkers: ‘We zijn meer dan een financier. Onze specialisten adviseren niet alleen maar kijken samen met de ondernemers op welke manieren abcfinance de onderneming direct kan ondersteunen en verder laten groeien. Voor iedere (groei)fase van het bedrijf zijn er producten en diensten die het beste aansluiten bij de wens van dat moment.' 

 

abcfinance maakt het u graag gemakkelijk

Wilt u weten hoe wij ook u van dienst kunnen zijn? Wij vertellen u er graag meer over! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.  

Stuur ons een bericht via mail met uw verzoek . We maken het ondernemers graag gemakkelijk.

Marcel Spijkers

Marcel Spijkers is Managing director abcfinance
[ Eindhoven - Leasing ]

 

+ 31(0)40 239 30 90