ABC gaat naar Den Bosch

abcfinance gaat verhuizen

Vanaf medio mei a.s. bundelen de abcfinance divisies Leasing (Eindhoven) en Factoring (Utrecht) de krachten. Onder het motto “Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder”, houdt dit praktisch in dat beide divisies gaan verhuizen en samen verder gaan in 1 gezamenlijk kantoorpand in Den Bosch.

Voor abcfinance B.V. betekent dit vooral synergievoordelen, kortere lijnen en optimalisering van processen. U kunt rekenen op een nog betere bereikbaarheid en een complete, optimale service. 

We hebben een mooie locatie gevonden, die past bij onze uitstraling. Het gemoderniseerde kantoorgebouw ‘Bond Den Bosch’. is gelegen op kantorenpark Pettelaarpark.

Centraal gelegen aan de rand van ’s-Hertogenbosch, goed bereikbaar (aan de A2, nabij afrit 22 – Sint-Michielsgestel) en met voldoende parkeergelegenheid direct aan de voorzijde van het pand.

Belangrijke data:

In de week van 8 mei t/m 12 mei werken onze medewerkers vanuit huis en zijn wij fysiek aan het verhuizen en inhuizen.

Op maandag 15 mei zijn wij gesloten voor business. 

Op dinsdag 16 mei openen we de deuren van ons kantoor in Den Bosch. Vanaf dat moment staan de medewerkers van de divisies Leasing en Factoring tot uw beschikking. 

 

Onze nieuwe adresgegevens:

abcfinance B.V.

Pettelaarpark 130-N

5216 PV ’s-Hertogenbosch

 

Postbus 5042

5201 GA  ’s-Hertogenbosch
 

Ons nieuwe telefoonnummer:

073 - 704 1300

De bij u bekende algemene telefoonnummers blijven tot nader order actief, maar zullen op termijn komen te vervallen. Onze e-mailadressen en mobiele telefoonnummers zullen blijven ongewijzigd.

 

We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van onze verhuizing. Wij stellen alles in het werk om de dagelijkse processen en procedures ‘up and running’ te krijgen. Mocht hierin onverhoopt toch vertraging optreden, dan worden onze relaties en klanten daarvan direct op de hoogte gesteld. Uiteraard zijn onze medewerkers dan wel per e-mail en telefoon bereikbaar. 

Raadpleeg deze informatiepagina voor de  laatste updates m.b.t. onze verhuizing.                                                                                                                                                                             

Wij begroeten u heel graag vanaf dinsdag 16 mei in Den Bosch.

Met vriendelijke groet,

abcfinance B.V.