Bezoek abcfinance op EMO 2019

Terwijl we nog genieten van de laatste zomerdagen van 2019, kondigt het komende beursseizoen zich al aan. Als partner van het MKB is abcfinance in Duitsland bij veel evenementen aanwezig met haar flexibele maatwerkoplossingen op het gebied van leasing, factoring en verkoopfinanciering. Vanuit Nederland en Oostenrijk haken we dit jaar aan bij de beurs ; EMO in het Duitse Hannover.

Deze wereldwijde beurs voor metaalbewerking: EMO vindt deze week plaats van 16 tot en met 21 september.

De stand van abcfinance is te vinden is in Hal 15 – met standnummer C64. Wij nodigen u van harte uit voor een gesprek in een ontspannen sfeer onder het genot van een kopje koffie. 

 

Waarom is abcfinance aanwezig op EMO?

Graag vertellen wij fabrikanten, ondernemers en andere professionals uit de metaalindustrie alles over de financieringsmogelijkheden van abcfinance. En hoe zij tegen een scherp maandtarief machines kunnen leasen. Al decennia lang is abcfinance een betrouwbare en creatieve financieringspartner voor de metaalverwerkende industrie - als partner voor dealers of fabrikanten in het kader van verkoopfinanciering of ook bedrijven die op een flexibele en flexibele manier willen investeren. De lease- en huurkoopoplossingen van abcfinance zijn bij uitstek geschikt voor de financieringsbehoeften van middelgrote ondernemingen.

Waarom zou iedereen met interesse in metaalbewerking deze beurs moeten bezoeken?

Fabrikanten uit de hele wereld tonen op EMO Hannover hun innovatiepotentieel en competitiviteit. Ze demonstreren er het complete spectrum van de metaalbewerkingstechniek aan een internationaal publiek van professionals.

De tweejaarlijkse beurs bestaat al sinds 1951 en is een begrip in de metaalindustrie. 
Als wereld topbeurs voor metaalbewerking presenteert EMO Hannover alle aspecten van de productietechniek: werktuigmachines, productiesystemen, precisiegereedschap, geautomatiseerd materiaaltransport, computertechnologie, industriële elektronica en toebehoren. De klemtoon tijdens EMO Hannover 2019 ligt op industrie 4.0-oplossingen voor de productie in netwerken.

EMO Hannover is een trefpunt van topcompetentie bij leveranciers en gebruikers: In 2017 stelden 2.230 exposanten uit 44 landen hun producten en services voor aan een publiek van meer dan 130.000 hooggekwalificeerde professionals.

 

Wij maken het u graag gemakkelijk

Wilt u ons op de beurs bezoeken of een afspraak maken en kunnen wij u van toegangskaarten voorzien? Laat het gerust weten. Stuur ons een bericht via mail met uw verzoek of neem contact op met uw accountmanager. We maken het ondernemers graag gemakkelijk.

Antoinette Dorrestein

Manager Marketing & Communications bij abcfinance