ECLR biedt Vendor Lease van abcfinance

Iedere Nederlandse ondernemer of werknemer die in België woont, heeft te maken met wetgeving in beide landen. Ook als het om de zakenauto gaat. 

Steeds meer ondernemers die in België wonen, ontdekken de grensoverschrijdende autolease-oplossingen van Executive Car Lease & Renting (ECLR).  De expertise waarmee ECLR actief is op de markt vroeg om een goede vendoroplossing waarmee de eindklanten goed geholpen worden. 

Met trots kon abcfinance vorige week de samenwerking tussen ECLR en abcfinance B.V. bekrachtigen met de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst. Met deze samenwerking kan ECLR haar klanten via vendor leasing toegankelijke lease oplossingen bieden tegen goede condities. 
En zo via de Vendor lease formule bedrijfswagens leveren inclusief de oplossing voor de grensoverschrijdende situatie.

 

We zijn actief van Sluis tot Maastricht

" Zakelijke belangen zo goed mogelijk laten renderen. Elke ondernemer is er mee bezig. Elke dag weer. Vaak aan beide zijden van de grens. Of in Luxemburg. In de praktijk van alledag verdwalen veel ondernemers echter in het woud aan regels. Zelfs de meest betrokken accountant of fiscalist raakt soms het spoor bijster."  Ruim 18 jaar geleden zag directeur Patrick Gillis en Founder, zelf een Vlaming die in Nederland werkt, het gat in de markt. 

Zijn missie: de helpende hand bieden aan ondernemers bij grensoverschrijdende 
vraagstukken op het gebied van mobiliteit. De door ECLR aangeboden specialistische oplossingen bleken een schot in de roos. Inmiddels heeft de in Breda – Luxemburg en het representatie kantoor in Belgie gevestigde organisaties meer dan 4.000 voertuigen op de weg gezet en neemt de naamsbekendheid van ECLR bij ondernemers en hun zakelijke dienstverleners nog steeds toe. Account Sales Manager Roy Stofregen: ‘’We zijn actief van Sluis tot Maastricht.’’

Tailor Made

In een kleine en overzichtelijke organisatie als ECLR is tailor made te werk gaan een vanzelfsprekende zaak. ‘’Wij zijn flexibel en oplossingsgericht, waarbij het woonland van de privépersoon, het vestigingsland van de onderneming en het rijgedrag van de bestuurder altijd als vertrekpunt van ons advies dienen. Natuurlijk zijn wij een commerciële organisatie, maar met onze adviesfunctie willen wij
het verschil maken.
 

Meer auto voor minder geld 

De individuele omstandigheden van de klant bepalen uiteindelijk de gekozen oplossing. Het is uiteraard de klant die voor een auto kiest, waarbij wij met onze kennis en expertise voor de meest optimale en kostenbesparende oplossingen kunnen zorgen. Dat is ons ultieme doel:” More Car For Less Money.’’

Klant staat centraal

De belangrijkste voorwaarde is dat de ondernemer of werknemer privé in België woont en verbonden is aan een Nederlandse onderneming. Ter informatie: conform het Europees woonlandbeginsel moet een kenteken worden geregistreerd in het land waar iemand woont en is ingeschreven.. Bij ECLR heeft de ondernemer altijd het stuur in handen. De ondernemer is uiteraard vrij om te kiezen voor een merk en type auto dat de voorkeur heeft. ECLR least de auto op Belgisch kenteken aan Nederlandse onderneming. Indien de leverancier van de auto niet in België is gevestigd, regelt ECLR ook de invoer en inschrijving van de auto in België. ECLR neemt haar relaties alle zorg uit handen. 

Samenwerking in maatwerk 

ECLR leunt op jarenlange kennis en ervaring in de niche van grensoverschrijdende situaties, een echte specialist dus. De expertise waarmee Executive Car Lease & Renting B.V. actief is op de markt vroeg om een goede vendoroplossing waarmee de eindklanten goed geholpen worden. De capaciteit en bereidheid van abcfinance om te denken in oplossingen resulteerde in een match tussen beide partijen. 

De dienstverlening van ECLR is een aanvulling op het aanbod van abcfinance en daarmee worden de krachten dan ook echt gebundeld. Wij zijn als abcfinance trots om met ECLR samen te mogen werken en kijken uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking.

Wordt vervolgd!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u van gedachten wisselen? Dan hoor ik het graag. In een volgend nieuwsitem over ECLR kunt u meer lezen over de voordelen voor bedrijven die producten inclusief financiering afnemen van ECLR. Wordt vervolgd!

Mark Vermulst

Manager Sales Operations Leasing bij abcfinance

 

+31 (0)73 704 1300

Zakelijke belangen zo goed mogelijk laten renderen. Elke ondernemer is ermee bezig. Elke dag weer. Op de kosten letten is een vanzelfsprekende zaak. Ook als het gaat om mobiliteit.. [ CEO en Founder Patrick Gillis - ECLR ]

Executive Car Lease & Renting B.V. leunt op jarenlange kennis en ervaring in de niche van grensoverschrijdende situaties, een echte specialist dus. De capaciteit en bereidheid van abcfinance om te denken in oplossingen resulteerde in een match tussen beide partijen. De dienstverlening van ECLR is een aanvulling op het aanbod van abcfinance en daarmee worden de krachten dan ook echt gebundeld. [ Mark Vermulst - abcfinance ]