Lease Europe Conventie 2019 in Budapest


Zal en kan het huidige leasemodel veranderen? Hoe ziet de toekomst van Europese mobiliteit eruit op gebied van trends, samenwerking, regelgeving en duurzaamheid? Hoe kunnen verhuurders en verhuurbedrijven toegevoegde waarde realiseren? Wat zijn nieuwe ideeën over de ontwikkeling van platforms en leasing van apparatuur, inclusief een samenwerking tussen concurrenten?

Deze week vindt in Budapest op 10 en 11 oktober The European Leasing, Automotive Rental & Consumer Credit Industry Annual Convention plaats, waar veel interesaante onderwerpen op de agenda staan.

Met meer dan 400 deelnemers, voornamelijk op bestuursniveau, uit heel Europa en daarbuiten, wordt de conventie algemeen erkend als dé jaarlijkse bijeenkomst voor de Europese gemeenschap op het gebied van leasing, autohuur en consumentenkrediet. Parallel op dezelfde locatie worden diverse bijeenkomsten gehouden om een ​​uniek vergaderplatform te bieden voor toonaangevende zakelijke spelers die actief zijn in deze sectoren. Deze worden georganiseerd door Eurofinans en Leaseurope.

 

Door de industrie voor de industrie

Het is het enige evenement georganiseerd door de industrie voor de industrie op Europees niveau, met het juiste evenwicht tussen krachtige inhoud en ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden. Wat deze conventie interessant maakt;

• Georganiseerd door de industrie voor de industrie;
• Europese scope;
• Grootste evenement in zijn soort in Europa;
• 30+ vertegenwoordigde landen;
• Bekend om zijn aantrekkelijk programma en eersteklas sprekers;
• Gewaardeerd vanwege de vele netwerkmogelijkheden;
• Ontmoeting met senior vertegenwoordigers van toonaangevende leveranciers
  van oplossingen in 
de branche;
• De verzameling van industriële besluitvormers op Europees niveau; 

 

Algemene ledenvergadering Leaseurope

Managing director van abcfinance; Marcel Spijkers is als lid van het dagelijks bestuur van de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (NVL) aanwezig bij de European Leasing Annual Convention.

Binnen de NVL is hij actief in de functie van Penningmeester en Vice-Voorzitter. Tijdens de conventie zal Marcel namens de NVL, als 1 van de 45 leden de algemene leden vergadering van Leaseurope bijwonen. Daarnaast is Marcel als representant van abcfinance, die behoort tot de top 30 van Europese Leasemaatschappijen, aanwezig bij de conventie.

“ Behalve het bijwonen van de vergadering van Leaseurope en het ‘netwerken’ zal ik actief deel nemen aan het conventie programma.

Bij abcfinance zijn we volop in beweging waar het gaat om digitalisering van bijvoorbeeld de infrastructuur. Het bijwonen van interessante presentaties over onder andere de impact van digitalisering en innovatie; zoals toekomstbestendig maken van oplossingen en het verbeteren van de efficiëntie met nieuwe technologieën is om die reden een 'must'.

Het is belangrijk om op Europees niveau (h)erkend te worden als 'een speler om rekening mee te houden'. Bekende andere namen die aanwezig zijn bij deze conventie zijn: ABN-Amro ABF, ING, SGEF, BNP Leasing Solutions, DLL Group, en Deutsche Leasing.” 

abcfinance maakt het u graag gemakkelijk

Bezoekt u de conventie en wilt u een afspraak maken met Marcel Spijkers? Of kunnen wij uw vragen beantwoorden over abcfinance en/of de conventie? Laat het gerust weten. Stuur ons een bericht via mail met uw verzoek . We maken het ondernemers graag gemakkelijk.

Marcel Spijkers

Marcel Spijkers is Managing director abcfinance
[ Eindhoven - Leasing ]

 

+ 31(0)40 239 30 90