Smans kiest voor Vendor Lease van abcfinance

Met het nieuwe jaar fris van start kijken Smans NV en abcfinance B.V. samen terug op 2018. Het jaar waarin zij de basis legden voor een succesvolle, toekomstige samenwerking. 

Met deze samenwerking kan Smans haar Nederlandse klanten via vendor leasing toegankelijke lease oplossingen bieden tegen goede condities. Met haar markt- en objectkennis voorziet Smans abcfinance van relevante informatie, waardoor de klanten sneller en gemakkelijker in aanmerking komen voor financiering. Een win-win situatie.  

Ready for the future

De Belgische onderneming Smans NV is een totaalleverancier voor elektronica- en kabelassemblage bedrijven. Vanuit Turnhout bedienen zij met een toegewijd team de Benelux markt. Vorig jaar breidde Smans uit. " Met 800 m2 extra vloeroppervlakte werd zowel het magazijn als de showroom uitgebreid. Waardoor er meer machines en producten staan opgesteld en er daarnaast meer mogelijkheden zijn om bijvoorbeeld ‘in house’ trainingen te verzorgen", geeft CEO Jan van Lieshout aan. 

Tot het productgamma behoren machines voor verwerking van kabel en draad en machines voor het assembleren van printplaten. Twee vakgebieden waarin Smans door de jaren heen een hoog kennisniveau opgebouwd heeft, met een stevig netwerk van leveranciers waar zij het distributeurschap voor mogen bedienen. Met vendor leasing van abcfinance kan Smans haar producten leveren inclusief de financieringsoplossing en is zij "ready for the future".

Behoud van cashflow  

Smans biedt de beste oplossingen voor haar klanten, ze leveren en installeren machines en voorzien in reparatie en onderhoud. Van manueel en semi automatische machines tot volledig geautomatiseerde productielijnen. Smans merkte dat financiering bij investeringstrajecten steeds vaker een belangrijk punt voor klanten werd. Men behoud liever cashflow, dan dat men een machine bezit. Omdat niet iedereen toegang heeft tot passende financiering, besloot Smans financieringsoplossingen aan haar klanten aan te gaan bieden. Dit als aanvulling op het hoge serviceniveau dat klanten al van Smans gewend zijn. 

Klant staat centraal

Voor deze samenwerking koos Smans abcfinance B.V.
Want, zo geeft Jan van Lieshout aan:
   " Het vinden van een lease maatschappij of lease broker is niet moeilijk, maar niet iedereen is gespecialiseerd in vendor lease. Na vele gesprekken kwamen we in contact met abcfinance B.V. Direct na het eerste gesprek was ons duidelijk dat dit onze partner moest worden. abcfinance herkende direct onze behoefte, en dus die van onze klanten. De prettige samenwerking afgelopen jaar, met al enkele geslaagde cases, heeft bewezen dat ons gevoel juist was. Eenvoud, snelheid, correctheid maar vooral de klant centraal stellen, passen bij ons beiden, we verwachten dan ook dat onze goede samenwerking in 2019 alleen nog maar zal groeien. "

Creativiteit en maatwerk maken het verschil 

"Het ontzorgen van klanten in combinatie met hun betrouwbaarheid maakt Smans voor abcfinance een geschikte partner binnen deze sector. Wij vinden het belangrijk dat een leasevoorstel goed aansluit bij de wensen van de markt. En dat een leaseproces eenvoudig en goed te organiseren is voor onze vendor partners. We standaardiseren waar dit meerwaarde biedt en gebruiken creativiteit en maatwerk om het verschil te maken. En dat doen we in dit geval samen met onze partner Smans.” Zo legt Mark Vermulst [ Partner Manager abcfinance ] verder uit.

 

Wordt vervolgd!

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u van gedachten wisselen? Dan hoor ik het graag. Over enkele weken kunt in een volgende blog lezen hoe bedrijven die producten inclusief financiering afnemen van Smans vendor lease en de samenwerking ervaren. Wordt vervolgd!

Mark Vermulst

Manager Sales Operations bij abcfinance

 

+31 (0)73 704 1300

Direct na het eerste gesprek was ons duidelijk dat dit onze partner moest worden. abcfinance herkende direct onze behoefte, en dus die van onze klanten. [ CEO Jan van Lieshout - SMANS NV ]

Wij vinden het belangrijk dat een leasevoorstel goed aansluit bij de wensen van de markt. En dat een leaseproces eenvoudig en goed te organiseren is voor onze vendor partners. We standaardiseren waar dit meerwaarde biedt en gebruiken creativiteit en maatwerk om het verschil te maken.” En dat doen we in dit geval samen met onze partner Smans. [ Mark Vermulst - abcfinance ]