Partner worden

Ben je financieel adviseur? Dan komt dit je vast bekend voor: mkb-klanten die vergeefs bij hun bank aankloppen omdat financiering wordt geweigerd. Of heel lang moeten wachten op een antwoord. Frustrerend, omdat ze zo worden afgeremd in hun groei.

Wil je je klanten graag meer financieringsoplossingen kunnen bieden? Word dan partner bij abcfinance! Dankzij ons Duitse moederbedrijf en onze goede contacten in het mkb bieden we betrouwbaarheid en klantgerichtheid. Zo kun jij je klanten nog beter helpen om te doen wat ze het liefste willen: ondernemen.

Wat hebben we te bieden?

 • Leasing & factoring
  Leasing maakt de aanschaf van de modernste bedrijfsmiddelen mogelijk, zonder hier het hele bedrijfskapitaal aan uit te geven.
  Factoring zorgt voor meer werkkapitaal en geeft je flexibele financiering die meegroeit met de omzet van je bedrijf.
 • De juiste alternatieve financieringsmix
  abcfinance denkt mee met het vinden en realiseren van passende financiƫle oplossingen bij de groei en uitbreiding van ondernemingen. Onze financiƫle oplossingen zijn toegespitst op de behoefte van de sector en de individuele ondernemer.
 • Een goede samenwerking
  We bieden transparantie over onze werkwijze. Je weet dus wat je aan ons hebt. Maak een afspraak met abcfinance. Als het klikt, kunnen we fijn samenwerken. We horen graag van je!
Bel mij terug
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Verstuur een e-mail
Plan een afspraak
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.