Beste Lease Partner, 

December is een drukke maand, niet alleen vanwege Sinterklaas en Kerstmis, maar zeker ook gezien het aantal investeringen dat nog dit jaar zal worden uitbetaald.

Uit ervaring weten we inmiddels dat er in de laatste weken van het jaar nog veel ‘productie’ (opmaak-uitbetaling-activeringen) gepland staat. In het kader van het ‘managen van de juiste verwachtingen’, zowel intern als extern is het van groot belang dat we ons goed voorbereiden op deze laatste weken van het jaar. 

Om zoveel mogelijk productie 2021 nog ‘op tijd’ te kunnen uitbetalen, hanteren we de volgende ‘deadlines’;

• Tot en met dinsdag 21 december 2021 - 12.00 uur kunnen we contracten maken met ingangsdatum 2021. (Het doel is om deze contracten uiterlijk vrijdag 24 december 2021 gereed te hebben).

• Tot en met dinsdag 28 december 2021 - 12.00 uur kunnen we contracten uitbetalen die nog in 2021 wordt verwerkt. (Uiteraard mits dossier compleet).

• Vrijdag 31 december is ons bedrijf gesloten.

 

Hierbij wordt aan iedereen het vriendelijke verzoek gedaan om de productie die nog gepland staat voor 2021, zo snel als mogelijk in gang te zetten middels het opvragen van investeringsfacturen ed. Laat s.v.p. zo min mogelijk aankomen op de laatste dagen van het jaar om teleurstellingen te voorkomen. 

Gedurende deze periode zullen verzoeken voor contractopmaak met ingangsdatum 2022 zoveel als mogelijk worden opgepakt, dit is sterk afhankelijk van de beschikbare capaciteit in die periode.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via partners(at)abcfinance.nl

Mark Vermulst

Manager Sales Partners Leasing
[ Leasing - Eindhoven ]

+31 (0)40 239 30 67