Het leasen van computers is voor (MKB-)ondernemingen een hele goede manier om te werken op een kwaliteitscomputer, ook wanneer u niet direct budget heeft voor een dusdanige investering. Zo verhoogt u met geleidelijke kosten de productiviteit van uw medewerkers en dat loont!

abcfinance is een specialist op het gebied van flexibele financieringen voor computers en andere ICT-apparatuur. Met een leaseplan op maat verhogen we samen de productiviteit.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een offerte op bij onze leasing specialisten, of bereken direct uw maandbedrag met onze Leasing Calculator!

De technologische ontwikkelingen gaan erg snel. Nieuwe hardware met meer mogelijkheden volgen elkaar in een hoog tempo op. Door uw computers up-to-date te houden is efficiënter werken mogelijk. 

Door het leasen van computers investeert u niet in hardware die enkele jaren later achterhaald is en wisselt u gemakkelijker van ICT-apparatuur. Zo blijft u continu de volledige efficiëntie van computers benutten.

Bij abcfinance kunt u computers leasen via 2 verschillende vormen, namelijk financial lease en operational lease.

Bij financial lease betaalt u rente en aflossing over de computers, maar kunt u na afloop van de leaseperiode eigenaar van de computers worden. Kiest u voor de vorm operational lease, dan huurt u de computers en levert u deze aan het einde van de leaseperiode weer in.

Twijfelt u met welke leasevorm uw bedrijf het beste computers kan leasen? Onze adviseurs leggen het graag persoonlijk uit.

Marcel Spijkers

Wilt u meer weten over computers leasen? Ik help u graag verder met een vrijblijvend advies op maat.

+ 31(0)40 239 30 90

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

  • Flexibele financieringen
  • Laagdrempelige dienstverlening
  • Bank onafhankelijk
  • Transparante werkwijze
  • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Wij hebben gekozen voor de financiering van onze bedijfsmiddelen  via abcfinance tegen concurrerende tarieven. Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren. Inmiddels hebben we ervaren dat de service in een hoog vaandel staat en we adequaat worden geholpen.