Het leasen van laptops biedt (MKB-)ondermingen de zakelijke voordelen van up-to-date hardware, zonder directe grote investeringen. Met een lease laptop die voldoet aan de laatste ontwikkelingen werken uw werknemers sneller, efficiënter en dus productiever. Met een leaseregeling afgestemd op uw bedrijfsvoering is dat zeer rendabel!

abcfinance is een specialist in de leasing van laptops en andere bedrijfsmiddelen. Met een leaseplan op maat verhogen we samen de productiviteit.

 

Benieuwd naar de kansen van laptops leasen voor uw bedrijf? Wij helpen u graag met advies op maat!

De technologische ontwikkelingen gaan erg snel. Nieuwe laptops met meer mogelijkheden die sneller, zuiniger en lichter zijn volgen elkaar in een snel tempo op. Tegenwoordig kunt u als ondernemer met het leasen van laptops de nieuwste hardware gebruiken zonder deze zelf in bezit en onderhoud te hebben. 

Door het leasen van laptops investeert u niet in hardware die enkele jaren later achterhaald is en wisselt u gemakkelijker van ICT-apparatuur. Zo blijft u continu de volledige efficiëntie van computers benutten.

Laptops leasen biedt de volgende voordelen:

  • Altijd gebruik maken van up-to-date laptops

  • Geen onverwachte onderhoudskosten

  • Geen directe grote investeringen noodzakelijk

  • Financiering afgestemd op uw bedrijfsvoering

Bij abcfinance kunt u nieuwe laptops leasen via 2 verschillende vormen, namelijk financial lease en operational lease. Bij financial lease betaalt u rente en aflossing over de computers, maar kunt u na afloop van de leaseperiode de laptops zelf overnemen voor de dagwaarde. Kiest u voor de vorm operational lease, dan huurt u de laptops en levert u deze aan het einde van de leaseperiode weer in.

Twijfelt u of financial lease of operational lease van laptops het meest geschikt is voor uw organisatie? Onze adviseurs leggen het graag persoonlijk uit.

Bij abcfinance least u snel en eenvoudig laptops voor een scherp tarief. Zo houdt u middelen over voor uw core-business en kan uw onderneming blijven groeien. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Wij wisselen graag eens van gedachten!

Marcel Spijkers

Wilt u meer weten over bedrijfsmiddelen leasen? Ik help u graag verder met een vrijblijvend advies op maat.

+ 31(0)40 239 30 90

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

  • Flexibele financieringen
  • Laagdrempelige dienstverlening
  • Bank onafhankelijk
  • Transparante werkwijze
  • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Wij hebben gekozen voor de financiering van onze bedijfsmiddelen  via abcfinance tegen concurrerende tarieven. Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren. Inmiddels hebben we ervaren dat de service in een hoog vaandel staat en we adequaat worden geholpen.