Een iMac leasen tegen topvoorwaarden

Wilt u een iMac leasen zodat uw collega’s weer beschikken over een razendsnelle desktop? Dan helpen wij u graag verder als financieringspartner. Met lease beschikt u direct over uw gewenste rekenkracht, terwijl u de rekening gespreid afbetaalt aan abcfinance. Ideaal als u voldoende geld in kas wilt houden voor uw maandelijkse bedrijfsuitgaven.

Als MKB financier maken wij het verschil door maatwerk. Een claim die we onder andere hard maken onze flexibele leasevoorwaarden. Want dankzij deze voorwaarden creëert u een voorstel dat helemaal aansluit bij uw organisatie. En heeft u nog meer wensen? Dan denken we graag met u mee. U zult merken dat we graag een stapje extra zetten voor onze klanten. 

 • U kunt iMacs leasen bij iedere leverancier in Nederland.
 • Wij financieren ook jonggebruikte iMacs.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • Kies een looptijd tussen de 24 en 36 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Apple biedt een breed scala aan kantoorhardware. Voor iedere werkplek kunt u een computer samenstellen die helemaal past bij het takenpakket van de functie. Wij hebben daarom uitgebreide ervaring opgedaan met de financiering van de volgende type iMac’s: 

 1. iMac: een iconische Apple product, herkenbaar aan het beeldscherm met ingebouwde computer. Daarom vindt u de visueel gemakkelijk verteerbare Apple desktop vaak terug in boutique hotels en hippe horecazaken.
   
 2. iMac Pro: de krachtige grote broer van de reguliere iMac. Beschikt over veel werkgeheugen, een snelle processor en een uitstekende grafische kaart. Dat maakt de iMac Pro geschikt voor foto- en videobewerking. 
   
 3. Mac Mini: de Mac Mini is een uiterst compacte systeemkast en daardoor ideaal voor situaties waarin u veel rekenkracht wilt stoppen in een kleine ruimte. Bijvoorbeeld tijdens een concert of evenement, maar ook in een kleine kantoorruimte.
   
 4. Mac Pro: de nieuwe Mac Pro systeemkasten bieden ultieme rekenkracht, megasnelle laattijden en oneindig veel configuratiemogelijkheden. De favoriete Apple computer voor animatiestudio’s, videoproductiebedrijven en wetenschappers die daadwerkelijk betere prestaties leveren dankzij de best mogelijke hardware.

De twee iMac en twee Mac modellen verschillen in prijs, omvang en uiterlijk, maar de volgende eigenschappen delen ze allemaal:

 • Gebruiksgemak: iedereen kan uit de voeten met het intuïtieve MacOS besturingssysteem. Bovendien draait alle software op de computers én koppelt u andere hardware moeiteloos met het MacOS systeem. Zo minimaliseert u de benodigde ICT-ondersteuning voor uw collega’s.
   
 • Gestroomlijnd design: een iMac of Mac systeemkast mag gezien worden. Dat maakt Apple computers gewild onder creatieve bureaus en high-end retailers.
   
 • Veiligheid: Apple investeert flink in veiligheid. Wacht dacht je bijvoorbeeld van inloggen via een vingerafdruk en automatische versleuteling van gegevens? Zo houdt u ongewenste gasten buiten de deur.
   
 • Top kwaliteit: u kunt jarenlang vooruit met een Apple computer. Zelfs als de economische levensduur verstrijkt, draait uw desktop nog als een tierelier. En dat is natuurlijk heel aantrekkelijk als u de iMac nog eens wilt doorverkopen.
   

Heeft u al enkele Mac’s en iMac’s op het oog? Vul dan het totale investeringsbedrag in bij onze leasingcalculator en bereken uw maandtarief. Wilt u daarna een gespecificeerd voorstel ontvangen? Vraag dan een offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. Via de snelle route ontvang u binnen 24 uur een financial lease voorstel, veruit de populairste vorm van equipment lease. Heeft u minder haast maar wel behoefte aan advies? Kies dan voor de maatwerkroute. Wij leren eerst uw organisatie kennen en bieden vervolgens een leasecontract dat perfect aansluit bij uw bedrijfssituatie. Welke route u ook kiest, wij staan voor u klaar.

 

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw van uw iMac’s, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van de computers. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease iMac

 • U wordt economisch eigenaar van de producten
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease iMac

 • U huurt de Macbook Air of MacBook Pro van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De tablets komen niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u ons inschakelen als financieringspartner voor uw nieuwe of tweedehandse Apple computer? Houd dan rekening met de volgende stappen:

 1. Laat ons een offerte opstellen: stuur ons informatie toe over de gewenste iMac zodat wij een offerte kunnen uitwerken. Deze ontvangt u meestal binnen twee weken.
 2. Beoordeel onze offerte: beoordeel ons vrijblijvende voorstel en ga wel/niet akkoord. 
 3. Neem het bedrijfsmiddel in gebruik: als u akkoord gaat schaffen we de Apple desktops direct aan. U kunt ze daarna zo snel als mogelijk in gebruik nemen.

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.