Een orderpicktruck leasen tegen topvoorwaarden

Wilt u een orderpicktruck leasen om de logistieke processen binnen uw organisatie te versnellen? Goede keuze! Met een leaseoplossing beschikt u direct over het productiemiddel zonder diep in de buidel te tasten. U betaalt immers de orderverzamelaar in termijnen af en houdt zo voldoende liquide middelen in kas voor andere bedrijfsuitgaven. En als u ons inschakelt als leasepartner bent u bovendien verzekerd van een scherp maandtarief. Dat loopt gestroomlijnd!

Wij hebben ons gespecialiseerd in financiële producten voor het MKB en Equipment lease is binnen onze leaseafdeling het belangrijkste speerpunt. Dat betekent dat we alle roerende goederen die u gebruikt financieren, dus ook de orderpicktrucks (en andere heftrucks) die rondrijden in uw magazijn. En dankzij onze flexibele leasevoorwaarden krijgt u altijd maatwerk, met een financieringsvoorstel dat echt aansluit bij uw wensen en bedrijfssituatie. Dit kunt u verwachten: 

 1. Wij financieren orderverzameltrucks van iedere leverancier in Nederland.
 2. Dat geldt ook voor jonggebruikte orderpickers.
 3. Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 4. Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 5. Kies een looptijd tussen de 24 en 84 maanden.
 6. Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 7. Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 8. In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Heeft u een orderpicktruck op het oog en bent u op zoek naar de beste financieringsvorm? Dan helpen wij u graag verder. Met onze hulp kunt u namelijk iedere orderverzameltruck leasen die verkrijgbaar is op de markt, ook als ze tweedehands zijn. Met deze instelling hebben we de laatste jaren vele logistieke afdelingen geholpen en tegelijk ervaring opgedaan met de volgende merken:

 • Toyota orderverzamelaars: van de laagniveau Optio N orderpicker tot aan de hoogniveau Optipace orderverzamelaar; u kunt ze allemaal leasen met de hulp van abcfinance.
   
 • Jungheinrich orderpicktrucks: dit merk levert een veelheid aan orderverzamelaars die zijn onder te verdelen in twee hoofdcategorieën: snelle modellen voor orders die liggen op eerste stellingniveau én verticale orderpickers voor de stellingen boven het eerste niveau. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.
   
 • Hyster orderpickers: Hyster levert twee modellen van orderverzameltrucks: een voor laagniveau en een voor hoogniveau. Wilt u een Hyster orderpicker toevoegen aan uw wagenpark? Bereken dan direct uw maandbedrag met de lease calculator. 
   
 • Crown orderverzamelaars: dit Amerikaanse merk blinkt uit in stabiele orderverzamelaars met uitstekende rijprestaties. Wilt u er een leasen? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.
   
 • Still orderverzameltrucks: deze Duitse gigant biedt maar liefst 11 modellen orderverzamelaars. Er zit dus vast een orderpicktruck tussen die past in uw magazijn! Meer weten? Vraag naar uw mogelijkheden.

 

Heeft u een orderverzameltruck op het oog die niet staat vermeld in het bovenstaande lijstje? Geen probleem. Want ook dit bedrijfsmiddel financieren wij graag voor u. Voer de gegevens van uw beoogde orderverzamelaar in bij de leasingcalculator. De rest wijst zich vanzelf.

Bent u benieuwd naar uw leasekosten? Vul dan het totale investeringsbedrag in bij onze leasingcalculator en bereken uw maandtarief. Bevalt het bedrag? Vraag dan een offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. Via de maatwerkroute ontvangt u een op maat is gesneden contract. Perfect als u weinig ervaring heeft met lease. Wilt u simpelweg zo snel mogelijk een deal sluiten? Ga dan voor de snelle route en ontvang binnen 2 werkdagen een financial lease contract, veruit de populairste financieringsvorm voor lease heftrucks. Zo kiest u de service die u nodig heeft. Zoals het hoort.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw orderverzameltruck, maar is het economisch eigendom anders geregeld. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease orderpicktruck

 • U wordt economisch eigenaar van het apparaat
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease orderverzameltruck

 • U huurt de orderverzamelaar van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De orderpicker komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u ons inschakelen als financieringspartner van uw nieuwe of tweedehandse orderverzamelaar? Houd dan rekening met de volgende stappen:

 1. Laat ons een offerte maken: stuur ons informatie over de gewenste orderpicktruck toe, zodat wij een offerte voor u kunnen opstellen. Deze ontvangt u zo snel mogelijk.
 2. Beoordeel onze offerte: beoordeel ons vrijblijvende voorstel en ga wel/niet akkoord. 
 3. Neem het bedrijfsmiddel in gebruik: als u akkoord gaat schaffen we uw nieuwe orderpicktruck direct aan. U kunt hem daarna zo snel als mogelijk in gebruik nemen.

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.