Een elektrische pallettruck leasen die aansluit bij uw wensen

Wilt u een pallettruck leasen? Dan helpen wij u graag verder als leasepartner. Als onafhankelijke leasemaatschappij doen wij zaken met ieder merk en met iedere dealer. Daarom kunt u met onze hulp echt iedere palletwagen aanschaffen die u maar wenst. Uiteraard tegen een zo scherp mogelijk maandtarief. 

Wij richten ons volledig op MKB financiering en binnen onze leasetak leggen we ons vooral toe op bedrijfsmiddelen. De machines en apparaten waarmee u de klus klaart. Hierdoor vindt u in ons een gesprekspartner die uw bedrijfssituatie begrijpt en via flexibele leasevoorwaarden net wat meer levert. Denk bijvoorbeeld aan een variabel maandtarief als u te maken heeft met voorspelbare omzetfluctuaties, zodat uw aflossing meebeweegt met uw inkomsten. Dit mag u nog meer verwachten van ons:

 1. Wij financieren pallettrucks van alle grote merken.
 2. Dat geldt ook voor jonggebruikte pallettrucks.
 3. Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 4. Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 5. Kies een looptijd tussen de 24 en 84 maanden.
 6. Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 7. Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 8. In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Een pallettruck is de lichtste variant van een heftruck. Uiteraard is er variatie in hefvermogen, maar ook qua gebruiksgemak is er keuze genoeg. Voor incidenteel gebruik is een meelooptruck prima, maar bij intensief gebruik bent u beter af met een pallettruck met sta-platform of zitplaats. Heeft u daarom vragen over de beste elektrische palletwagen voor uw situatie, neem dan gerust contact op met een van onze leasespecialisten.

Wij werken veel samen met bedrijven in de logistieke branche en hebben hierdoor al verschillende pallettrucks gefinancierd. U kunt daarom bij ons terecht voor de volgende merken:

 • Jungheinrich: Jungheinrich biedt zes modellen elektrische meelooptrucks en vier varianten van een elektrische meerijdpalletwagen. Wij financieren ze allemaal met een leaseoplossing die past bij uw situatie.
   
 • Linde: Linde voert een assortiment van maar liefst 13 modellen pallettrucks, waarbij het zwaarste model een maximaal hefvermogen heeft van 2500 kg. Daar kunt u op bouwen.
   
 • Toyota: in het brede assortiment van Toyota vindt u pallettrucks voor iedere taak: van laden en lossen tot aan orders verzamelen. Meer weten over de lease mogelijkheden? Neem gerust contact op.   
   
 • Still: ook Still levert verschillende varianten van meeloop- en meerijdtrucks. Allemaal uitgerust met Duitse degelijkheid waar u op kunt vertrouwen. 
   
 • Hyster: Hyster voert een aantal gespecialiseerde elektrische palletwagens in het assortiment, zoals een schappenvuller en een extra zwaar uitgevoerde pallettruck met 3.000 kg hefvermogen. Meer weten over de leasemogelijkheden? Laat het ons weten.

Staat uw gewenste merk of model niet vermeld? Geen enkel probleem. Wij financieren echt iedere heftruck met een motor. Bereken uw maandtarief met de leasingcalculator en vraag een offerte aan. 

Heeft u een pallettruck gevonden die voldoet aan al uw wensen? Start dan de leasingcalculator en bereken uw maandbedrag. Bevalt het tarief? Dan vraagt u met hetzelfde gemak een vrijblijvende offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. Via de maatwerkroute ontvangt u een voorstel dat naadloos aansluit bij uw bedrijfssituatie. Ideaal als u zeer specifieke wensen heeft omtrent de financiering. Wilt u simpelweg zo snel mogelijk een financial lease voorstel ontvangen? Ga dan voor de snelle route en rond uw deal binnen twee werkdagen af. Zo kiest u de service die u wenst. Was zaken doen altijd maar zo doelgericht.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw elektrische palletwagen, maar is het economisch eigendom net iets anders geregeld. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease pallettruck

 • U wordt economisch eigenaar van de pallettruck
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease palletwagen

 • U huurt de pallettruck van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De palletwagen komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u ons inschakelen als financieringspartner van uw nieuwe of tweedehandse pallettruck? Houd dan rekening met de volgende stappen:

 1. Laat ons een offerte maken: stuur ons informatie toe over de gewenste pallettruck, zodat wij een offerte voor u kunnen maken. Deze ontvangt u meestal binnen twee weken.
 2. Beoordeel onze offerte: beoordeel ons vrijblijvende voorstel en ga wel/niet akkoord. 
 3. Neem het bedrijfsmiddel in gebruik: als u akkoord gaat schaffen we uw nieuwe pallettruck direct aan. U kunt hem daarna zo snel als mogelijk in gebruik nemen.

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.