Wilt u een nieuwe zijlader aanschaffen maar het liefst wel zonder de gepeperde rekening van uw leverancier? Dan is een zijlader leasen een goed alternatief voor koop. U beschikt met lease namelijk direct over het bedrijfsmiddel terwijl u de rekening gespreid betaald. En met abcfinance als financieringspartner krijgt u gegarandeerd een zeer scherp maandtarief, ongeacht het merk of model dat u kiest. Ideaal als u uw werkkapitaal liever inzet voor andere bedrijfsactiviteiten.

Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsmiddelen lease voor het MKB en wij hebben een voorliefde voor zwaar materieel op wielen. Daarom vindt u een gesprekspartner in abcfinance die uw markt en situatie begrijpt. En dankzij onze flexibele leasevoorwaarden ontvangt u een financiering die perfect aansluit bij uw wensen. Zoals het hoort.

 1. U kunt iedere nieuwe zijlader leasen die u vindt in Nederland.
 2. Het bovenstaande geldt ook voor jonggebruikte zijladers.
 3. Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 4. Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 5. Kies een looptijd tussen de 24 en 84 maanden.
 6. Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 7. Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 8. In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Een zijlader is een type heftruck waarbij de vorken en hefboom aan de zijkant van de truck zitten.  Zijladers zijn hierdoor ideaal voor het manoeuvreren in smalle magazijnen. U hoeft immers niet te draaien en te keren om bij de vracht te komen. Zijladers worden daarnaast veel gebruikt voor het vervoer van lange buizen en pijpen. Met de vorken aan de zijkant beweegt de vracht zich immers mee met de rijrichting van de heftruck. Wel zo handig als u langs obstakels moet rijden, zoals roldeuren en machines. 

Voor ieder type magazijn dat u kunt bedenken is een zijlader ontwikkelt. Daarom kunt u bij ons terecht voor zijladers van alle merken en modellen. Wij hebben ervaring met:

 • BT zijladers: BT is onderdeel van de Toyota familie waardoor u verzekerd bent van uitstekende onderhoudsmogelijkheden. Meer weten over uw lease opties? Laat het ons weten!
   
 • Bulmor zijladers: een grote fabrikant van intern transportmateriaal die zich volledig heeft gericht op zijladers. Interesse? Met de leasecalculator berekend u direct het maandbedrag.
   
 • Hubtex zijladers: Een fabrikant uit Nederland die de zijladers via een modulair opbouwsysteem volledig aanpast aan uw wensen. En uiteraard kunt u bij ons terecht voor een leaseoplossing op maat.
   
 • Combilift zijladers: Combilift investeert 7% van haar winst in R&D in een continue zoektocht naar betere en efficiëntere zijladers. Wilt u profiteren van deze inventiviteit met een lease zijlader? Laat het ons weten!
   
 • Votex Bison zijladers: deze fabrikant blinkt uit in zijladers voor transport van zwaar tot zeer waar materiaal. Dat zie je wel aan de omvang van het AAA-model. Meer weten over de lease mogelijkheden van Votex Bison. Onze financieringsspecialisten helpen u graag verder.

Wordt uw voorkeursmerk niet vermeld? Geen probleem. U kunt bij ons ook terecht voor alle minder bekende merken. Bereken uw maandtarief en vraag een offerte aan. Wij helpen u zo snel mogelijk op weg.

Bent u benieuwd naar uw leasekosten? Bereken dan in een paar klikken uw maandtarief met onze leasingcalculator. U vraagt daarna met hetzelfde gemak een offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. De maatwerkroute is ideaal als u behoefte heeft aan advies of zeer specifieke heeft wensen omtrent uw financiering. Wilt u simpelweg zo snel mogelijk zaken doen? Ga dan voor de snelle route en ontvang binnen 2 werkdagen een financial leasevoorstel, veruit de populairste vorm van equipment lease. Zo kiest u de service die het beste past bij uw situatie. Precies zoals u het graag ziet.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. n beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw zijlader, maar is het economisch eigendom net iets anders geregeld. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide financieringsvormen:

Financial lease zijlader

 • U wordt economisch eigenaar van de zijlader
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease zijlader

 • U huurt de zijlader van abcfinance
 • U kunt de leasekosten van de zijlader aftrekken van de winst
 • De zijlader komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u ons inschakelen als financieringspartner van uw nieuwe zijlader? Houd dan rekening met de volgende stappen:

 1. Laat ons een offerte maken: stuur ons informatie toe over de gewenste zijlader, zodat wij een offerte voor u kunnen maken. Deze ontvangt u meestal binnen twee weken.
 2. Beoordeel onze offerte: beoordeel ons vrijblijvende voorstel en ga wel/niet akkoord. 
 3. Neem het bedrijfsmiddel in gebruik: als u akkoord gaat schaffen we uw nieuwe zijlader direct aan. U kunt hem zo snel als mogelijk in gebruik nemen.

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.