Leasingcalculator
abcfinance
Wil je meteen weten wat je leasebedrag is? Gebruik onze calculator en krijg direct inzicht in je maandelijkse leasekosten.
Naar de leasingcalculator

Zakelijk leasen

Investeer in je toekomst met abcfinance

Of je een succesvolle onderneming hebt of niet, is steeds meer afhankelijk van moderne technologie. Of je kunt investeren in innovaties, maakt het verschil. Wil je in je markt voorop blijven lopen? En zeker niet achterop raken? Kies dan voor de flexibele zakelijke leasing van abcfinance. Een betrouwbare partner die je helpt om je productiviteit te verhogen dankzij technologische vernieuwing.

Wat is zakelijk leasen?

Heb je een grote machine of een bedrijfswagen nodig? Maar kun of wil je niet meteen een fors bedrag investeren? Dankzij zakelijk leasen kun je gebruikmaken van een bedrijfsmiddel, zonder dat je direct een groot bedrag hoeft te betalen. Zakelijk leasen wordt veel gebruikt voor bijvoorbeeld productiemachines, computers, materieel voor grondverzet, transportmiddelen en auto’s, maar is voor nog veel meer bedrijfsmiddelen mogelijk. Doordat abcfinance volledig merk- en bankonafhankelijk werkt, maak jij de keus voor het merk, de uitvoering, de opties en de leverancier. 

Er zijn twee vormen van zakelijk leasen, namelijk financial lease en operational lease. Bij financial lease betaal je rente en aflossing. Je wordt dan uiteindelijk juridisch eigenaar van het bedrijfsmiddel. Je kunt ook kiezen voor operational lease. Dan betaal je om het bedrijfsmiddel te gebruiken en lever je het aan het einde van het contract weer in. Die leasevorm is dus te vergelijken met huren.

  Wat zijn de voordelen van zakelijk leasen?

  Door te leasen kun je investeren in een bedrijfsmiddel dat je nú nodig hebt. Je hoeft niet te sparen om een duur bedrijfsmiddel aan te schaffen. Bovendien houd je meer geld over voor andere zaken in je onderneming of voor een buffer. Kortom, je creëert meer financiële ruimte. Daarnaast kan leasing je bedrijf belastingvoordeel opleveren. Zakelijke leasing is geschikt voor bedrijven uit alle branches en sectoren.

  • Neutrale balans
  • Bescherming je liquiditeit
  • 3 0
   Weet waar je aan toe bent, door vaste lasten

  Zakelijk leasen bij abcfinance

  Bij abcfinance denken we met je mee en bieden we maatwerk. We zorgen voor een oplossing die past bij je wensen en mogelijkheden. Is je onderneming afhankelijk van de seizoenen? Dan kun je de bedragen ook aanpassen aan je seizoenspatroon (naast de vaste maandelijkse leasekosten). Volop flexibiliteit, dus.

  Goed om te weten: abcfinance is een bankonafhankelijke leasemaatschappij. Wij vragen geen ander onderpand dan de bedrijfsmiddelen die je aanschaft.

  Bereken de leasekosten voor je bedrijf

  Ben je benieuwd naar de kosten voor zakelijk leasen voor het bedrijfsmiddel dat jij op het oog hebt? We zorgen dat jij meteen weet wat je kunt verwachten, dankzij een kostenindicatie op maat. Je maakt via onze lease-calculator zelf een berekening. Je voert daarvoor je investering, de aanbetaling, looptijd en de gewenste slottermijn in.

  Bel mij terug
  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
  Verstuur een e-mail
  Plan een afspraak
  Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.