ABCFINANCE BEHOORT TOT EEN FINANCIEEL STERKE GROEP

Werhahn KG

Als onderdeel van Wilh. Werhahn KG behoort  abcfinance   tot een groep ondernemingen die kan bogen op ruim 170 jaar traditie. De Werhahn Gruppe is een familieconcern met een diversiteit aan activiteiten, van asfalt tot bakproducten en van cosmetica tot bancaire zaken.
Waarden als dicht bij markt en klant, betrouwbaarheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen, spelen in de filosofie van Werhahn van oudsher een belangrijke rol en worden dagelijks door alle leden van de groep in de praktijk nageleefd. Het concern onderhoudt nauwe banden met het MKB en is in binnen- en buitenland op vele terreinen actief. Werhahn KG omvat talrijke bedrijven uit uiteenlopende sectoren,. Met een eigen vermogen van 1,7 miljard Euro en plusminus 10.000 FTE is de Werhahn Gruppe één van de grootste ondernemingen in Duitsland.
 

abcbank GmbH

abcfinance GmbH is al meer dan drie decennia een van de grootste financieringspartners in Duitsland van het midden- en kleinbedrijf. Als zodanig heeft abcfinance ook de bankstatus verkregen waarmee compliance, solvabiliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.
 
Het bedrijft biedt in drie business segmenten een uitgebreid productpalet aan op het gebied van financieren: het leasen van apparatuur, factoring en sectorspecifieke afzetfinanciering voor leveranciers en fabrikanten. Deze strategie heeft abcfinance de afgelopen jaren in staat gesteld zijn klantenbestand en zijn marktaandeel gestaag uit te breiden.  In 2005 is abcfinance gestart met factoring activiteiten in Duitsland. De ambitie van abcfinance is om een betrouwbare, internationaal belangrijke speler te worden op het gebied van leasing en factoring.