Onderdeel van een financieel sterke groep

abcfinance biedt financiële diensten voor het mkb. Zowel voor operational en financial lease als factoring ben je bij ons aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring binnen het mkb weten we waar bedrijven behoefte aan hebben: persoonlijk contact en maatwerk. We komen altijd met een oplossing op maat, toegespitst op de behoefte van jouw bedrijf. Bovendien werken we bank- én merkonafhankelijk.

Je wil de financiering van je bedrijfsactiviteiten natuurlijk alleen in handen leggen bij een betrouwbare partner. Bij abcfinance kun je gerust zijn. We zijn onderdeel van een financieel sterke groep, het Duitse Werhahn KG. Het beste van twee werelden dus: stabiel en betrouwbaar én persoonlijk.

Dochteronderneming van de Werhahn Group

abcfinance is onderdeel van de Duitse Werhahn Group. Dit familiebedrijf bewijst al meer dan 180 jaar zijn ondernemerschap en betrouwbaarheid in een breed scala van bedrijfsactiviteiten. Wereldwijd werken er ruim 10.000 mensen voor een van onze bedrijven. Samen realiseren ze een omzet 4 miljard euro. Onze activiteiten zijn verdeeld over de divisies:

  • Financiën: abcfinance, Bank11, Yareto
  • Bouwmaterialen: natuursteen, leisteen
  • Consumptiegoederen: Zwilling Kitchen, Zwilling Beauty Group

Ondernemerschap zit in ons DNA. De dochterondernemingen van de Werhahn Group hebben namelijk een grote mate van zelfstandigheid. Zo kunnen we bij abcfinance flexibel inspelen op de wensen van de markt. We begrijpen immers hoe het is om een onderneming te runnen. Dat maakt de band met onze klanten sterk.

De financiële diensten van abcfinance (leasing en factoring) zijn een perfecte aanvulling op de andere diensten en producten van de Werhahn Group. We geven bedrijven meer financiële armslag en helpen ze zo te groeien.

Bel mij terug
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Verstuur een e-mail
Plan een afspraak
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.