Zakelijke financiering voor  MKB bedrijven

Wanneer u als bedrijf behoefte heeft aan meer liquiditeit is het belangrijk  dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden voor zakelijke financiering.

Naast het lenen van geld voor uw bedrijf middels een zakelijke lening of het verkrijgen van een rekening courant krediet  bij de bank zijn er ook andere oplossingen. Financieringen die behalve meer flexibel ook vaak goedkoper zijn.   

Als vooraanstaand bedrijf en betrouwbare onderneming biedt abcfinance   u oplossingen met  zekerheid. abcfinance maakt onderdeel uit van de Werhahn Gruppe en heeft de bankstatus, wij bieden u  financieringsoplossingen  op maat tegen scherpe tarieven.

Geld  lenen voor uw bedrijf 

Eén van de problemen waar veel MBK-ondernemingen mee  te maken hebben, zijn hoge kosten als gevolg van voorfinanciering. Goedlopende bedrijven kunnen op die manier worden gehinderd verder te groeien, of zelfs in de problemen komen.  

Een groeiende onderneming met een goed gevulde orderportefeuille moet immers vaak voorraden, lonen, belastingen en grondstoffen vooruitbetalen om aan nieuwe opdrachten te kunnen voldoen. Er kan zo een te grote afhankelijkheid van debiteuren ontstaan. 

Wanneer u geld wilt lenen voor uw bedrijf en bijvoorbeeld  een zakelijke lening wilt aanvragen  bekijk dan ook eens  alternatieve financieringsvormen en de mogelijkheden tot  herfinanciering (en) die u  wellicht meer kredietruimte tegen minder kosten.  Zo biedt abcfinance  bijvoorbeeld ook ‘sale en lease back’ constructies en kan een flexibele vorm van factoring u direct meer werkkapitaal bieden.

abcfinance kan u adviseren en legt u graag uit wat de voordelen zijn van de financieringsvormen die abcfinance u te bieden heeft. En hoe één van onze oplossingen een onderdeel van bijvoorbeeld stapelfinanciering kan zijn.

Factoring biedt voordelen als bedrijfsfinanciering

Met factoring  bieden wij een snelle en flexibele zakelijke financiering  tegen scherpe tarieven .

Bovendien bieden wij  u zekerheid.  abcfinance maakt onderdeel uit van de Werhahn Gruppe en heeft de bankstatus.    

Factoring is een vorm van voorfinanciering. Het kan de ideale financieringsoplossing zijn wanneer de debiteurenrisico’s te hoog zijn. Met factoring ontvangt uw onderneming krediet voor uitstaande saldo’s. Factoring is in feite een geldlening met de uitstaande facturen als onderpand.

Te laat betalende klanten zijn helaas vaker regel dan uitzondering. Dit kost uw onderneming geld en ondermijnt de liquiditeitspositie. Daar komt bij dat voorfinancieringen van nieuwe opdrachten een probleem kunnen gaan vormen als gevolg van te laat betalende klanten. 

Om dit soort liquiditeitsproblemen het hoofd te beiden, kan factoring een uitstekende oplossing vormen. Een zakelijke lening aanvragen via factoring van abcfinance kan eenvoudig en snel. Het krediet kan al binnen twee dagen op de bankrekening van uw onderneming staan!

Leasen als zakelijke financiering

Een andere vorm van zakelijke financiering is leasen. abcfinance is dé MKB-leasepartner voor uiteenlopende bedrijfsmiddelen: van bedrijfsauto tot productiemachine en van computer tot hoogwerker en heftruck.

Economisch succes wordt in toenemende mate beïnvloed door het gebruik van moderne technologie. Leasing helpt om technologisch up to date te blijven. De aanschaf van nieuwe apparatuur, productiemachines of een nieuw (bedrijfs)wagenpark verhoogt productiviteit en versterkt de concurrentiepositie.

abcfinance biedt maatwerk bij het leasen van bedrijfsmiddelen. Naast vaste, maandelijkse leasetermijnen bieden wij de mogelijkheid de leasekosten aan te passen aan het seizoenspatroon van de onderneming. Wij zijn al veertig jaar de betrouwbare en betaalbare leasepartner van vele middelgrote en grote bedrijven. 

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

  • Flexibele financieringen
  • Laagdrempelige dienstverlening
  • Bank onafhankelijk
  • Transparante werkwijze
  • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.