Een hoogwerker leasen tegen een scherp tarief

Wilt u een nieuwe of jonggebruikte hoogwerker leasen? Financier uw object met abcfinance. U beschikt direct over de bouwmachine terwijl u de rekening in zelfgekozen termijnen aan ons afbetaalt. Zo is lease de ideale financieringsvorm voor ondernemers die voorzichtig zijn met hun werkkapitaal. Als specialist in MKB financiering bieden we een scherp tarief en uitstekende leasevoorwaarden. Meer weten? Bereken dan snel uw maandbedrag met de leasingcalculator of vraag een maatwerkofferte aan. Wij staan voor u klaar.

Wij zijn groot geworden door onze uitstekende financiële oplossingen voor MKB organisaties. Natuurlijk profiteert u van een scherp tarief, maar u wordt pas enthousiast van de vele maatwerkopties.Opereert u bijvorobeeld in een branche met voorspelbare seizoenfluctuaties in de omzet? Dan krijgt u bij ons een hoog-laag financiering, waarbij u meer aflost in piekperiodes en minder in dalperiodes. Met onze flexibele leasevoorwaarden creëren we de ideale objectfinanciering voor uw situatie. Dat is service die u alleen krijgt bij abcfinance.

Wilt u ook een hoogwerker leasen met onze hulp? Bekijk dan hier een overzicht met flexibele leasevoorwaarden:

 • Wij financieren ieder type hoogwerker die verkrijgbaar is in Nederland.
 • Dat geldt ook voor jonggebruikte hoogwerkers.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • Kies een looptijd tussen de 24 en 84 maanden. Noot: voor spinhoogwerkers geldt een maximale looptijd van 72 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Diesel stroomt door onze aderen. Niet gek natuurlijk, voor een organisatie die zijn oorsprong vindt in de automotive sector. Door onze lange geschiedenis, die teruggaat tot begin jaren ’90, hebben we ontzettend veel ervaring opgedaan met financiering van bouwmachines. Dus ook met de volgende soorten hoogwerkers:

 • Schaarhoogwerker: is een verticaal stijgende werkbak voldoende? Dan is een schaarhoogwerker een prima (en kosteneffectieve) oplossing. Natuurlijk regelen wij graag de financiering voor uw investering.
   
 • Telescoophoogwerker: wilt u volledige mobiliteit van de hefarm, inclusief een groot bereik van de werkkooi? Kies dan voor telescoophoogwerker lease. 
   
 • Knikarmhoogwerker: wilt u 100% precisie bij het positioneren van een werkbak? Kies dan voor een knikarmhoogwerker. Deze machine heeft een knik in de mobiele telescooparm, waardoor u iedere van uw project zonder problemen bereikt.
   
 • Spinhoogwerker: dit type hoogwerker dankt zijn naam aan de spinachtige poten die zorgen voor stabiliteit. Wilt u een spinhoogwerker leasen? Bereken dan snel uw maandtarief met de leasingcalculator.
   
 • Hoogwerkers op een speciaal onderstel: wilt u een hoogwerker leasen op rupsbanden? Of zoekt naar een hoogwerker gebouwd op de carrosserie van een bestelwagen, bakwagen of vrachtwagen? Uitstekend! Ook in dit geval regelen we de financiering.

Staat uw type hoogwerker niet vermeld in de bovenstaande lijst? Geen probleem. Neem contact op met een van onze specialisten. Binnen no-time vertellen we u alles over uw leasemogelijkheden. Tot hoors!

Met onze leasingcalculator berekent u snel een indicatief maandtarief. Het enige dat u nodig heeft is een budget voor uw investering. Heeft u al een dealerofferte bij de hand? Helemaal goed. Want op basis van de dealerofferte werken we binnen 24 uur een gespecificeerde offerte uit. Heeft u meer behoefte aan advies of zeer specifieke wensen omtrent de financiering? Neem dan contact op met een van onze leasingspecialisten via de maatwerkroute. In overleg bepalen we wat het beste is voor uw bedrijfssituatie. Welke route u ook kiest, wij staan voor u klaar.

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw hoogwerker, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide leasevormen:

Financial lease hoogwerker

 • U wordt economisch eigenaar van de hoogwerker
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease hoogwerker

 • U huurt de hoogwerker van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De hoogwerker komt niet bij uw organisatie op de balans

Wilt u een hoogwerker leasen met onze hulp? Goed om te weten! Doorloop de volgende stappen voor een soepel financieringsproces.

 1. Selecteer een object: zoek naar een geschikte nieuwe of (jong)gebruikte hoogwerker bij een leverancier van uw keuze.
 2. Vraag een offerte aan bij de dealer: deel uw wensen met de leverancier en vraag een offerte aan voor uw object(en).
 3. Vraag een offerte aan bij abcfinance: stuur de dealerofferte door naar abcfinance. Mede op basis van dit document werken wij uw financieringsvoorstel uit.
 4. Beoordeel ons voorstel: lees ons voorstel aandachtig door. Gaat u wel of niet akkoord?
 5. Neem uw object in gebruik: gaat u akkoord? Dan schaffen wij de hoogwerker aan namens uw organisatie. Veel werkplezier!

Ik sta voor u klaar

Heeft u een vraag over uw financieringsmogelijkheden? Neem gerust contact op, ik sta voor u klaar.

+31 (0)73 704 1300