Incasso inschakelen en direct uw debit incasseren

Heeft u last van debiteuren die constant weigeren de rekening te betalen? Dan is het tijd voor de uiterste maatregel: incasso inschakelen. abcfinance is als incasso specialist voor MKB bedrijven dé aangewezen partij om u te adviseren en ontzorgen bij incassotrajecten. 

Wanneer kunt u het beste incasso inschakelen? 

Helaas heeft iedere onderneming er mee maken: debiteuren die niet van plan zijn om netjes de rekening te voldoen. Herhaalde pogingen om de klant de factuur te laten betalen, lopen op niets uit. Ook de vorderingen blijken niet te innen, ondanks de begeleidende brief die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat. 

In dergelijke gevallen kan de schuldeiser niet anders dan een incassotraject opstarten. Incasso’s zijn echter niet eenvoudig. Ze kunnen tijdrovend, duur en juridisch risicovol uitpakken. 

Incasso uitbesteden aan een specialist 

abcfinance is een ervaren, betrouwbare en innovatieve partner voor het uitbesteden van incasso’s. Wij innen jaarlijks tienduizenden vorderingen succesvol voor onze klanten. De kosten van het incassotraject verhalen wij rechtstreeks op de debiteur in kwestie.  

De incasso-specialisten van abcfinance zorgen er zo voor dat MKB-ondernemingen ook de moeilijk te innen facturen uiteindelijk betaald krijgen, met lage kosten en een snelle doorlooptijd. 

Uw incasso uitbesteden aan abcfinance betekent:

  • Succesvolle en snelle overdracht van geïncasseerde bedragen
  • Vaste, deskundige contactpersonen tijdens de afwikkeling van incassozaken
  • Analyse van interne processen en praktische optimalisatieadviezen
  • Online rapportages, altijd en overal inzichtelijk
  • Vakkennis én mensenkennis

Benadering debiteuren

Wij beseffen dat ook een debiteur die niet betaalt nog steeds klant is van onze opdrachtgever. Daarom stelt abcfinance hoge eisen aan de benadering van debiteuren. Onze incasso-experts zorgen voor maatwerk en beschikken niet alleen over vakkennis, maar ook over mensenkennis. Waar mogelijk en wenselijk proberen wij de openstaande vordering eerst te innen via een minnelijke incasso, voordat de juridische weg wordt bewandeld. 

Online incasso’s

MKB-ondernemingen die hun incasso aan ons uitbesteden, hebben te maken met een vaste contactpersoon. Wel zo duidelijk en efficiënt. Uitgebreide rapportages over de lopende incasso’s en de debiteurenportefeuille zijn daarnaast altijd en overal inzichtelijk, 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

Als klant kunt u vorderingen online aan ons overdragen, vanaf welke locatie dan ook. Er is daarnaast altijd en overal real time inzage mogelijk in de eigen debiteurenportefeuille. Overzicht, efficiency en gemak zijn belangrijke kenmerken van onze incasso-dienstverlening.

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

  • Flexibele financieringen
  • Laagdrempelige dienstverlening
  • Bank onafhankelijk
  • Transparante werkwijze
  • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.