Kantoormeubilair leasen tegen uitstekende voorwaarden

Groeit uw organisatie en moet u daarom investeren in een compleet nieuwe bedrijfsinrichting? Financier uw investering dan met lease van abcfinance. Met onze hulp kunt u echt alle kantoormeubelen leasen die u nodig heeft. Zoek de stoelen, tafels en kasten uit bij een leverancier van uw keuze, bereken uw maandtarief en vraag een offerte aan. Daarna is de financiering rond. Ideaal toch?

Dankzij onze flexibele leasevoorwaarden geeft u een persoonlijke draai aan uw leasecontract. Wilt u bijvoorbeeld de BTW meefinancieren? Geregeld. En opereert u in een bedrijfstak met voorspelbare omzetfluctuaties? Dan krijgt u bij abcfinance gewoon een variabel maandtarief, waarbij u minder aflost in rustige periodes. Dankzij onze flexibele voorwaarden beleeft u maximaal plezier aan uw investering. Zoals het hoort.

 • U kunt kantoormeubilair leasen van iedere leverancier in Nederland.
 • Wij financieren ook jonggebruikte kantoormeubelen.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • Kies een looptijd tussen de 24 en 36 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Wij financieren alle roerende goederen met een serienummer. Een gevleugelde uitspraak binnen abcfinance, die daadwerkelijk hout snijdt. U kunt bij namelijk terecht voor uw complete kantoorinventaris. Zelfs als uw gewenste product niet staat vermeld helpen we u gewoon verder. Dus bereken uw maandtarief en vraag een offerte aan.

Bent u nieuwsgierig naar uw leasekosten? Voer dan uw totale investeringsbedrag in bij onze leasingcalculator en bereken uw maandtarief. U weet direct waar u aan toe bent. Met hetzelfde gemak vraagt u vervolgens een offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. Via de snelle route ontvangt u binnen 2 werkdagen een financial lease voorstel, veruit de populairste leasefinanciering voor bedrijfsmiddelen. Heeft u minder ervaring met lease en daarom behoefte aan advies? Kies dan voor de maatwerkroute. Samen inventariseren we uw bedrijfssituatie, waarna u een passende voorstel ontvangt. Dat is de service van abcfinance.

Gaat u voor financial of operational lease?

U kunt bij abcfinance kiezen uit de volgende financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financiert abcfinance de aankoop van uw stoelen, tafel of kasten, maar alleen bij financial lease wordt u ook economisch eigenaar van het object. Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen beide lease vormen:

Financial lease kantoormeubilair

 • U wordt economisch eigenaar van de kantoormeubelen
 • U kunt BTW direct terugvorderen
 • U profiteert van fiscale voordelen

Operational lease kantoormeubilair

 • U huurt de kantoormeubelen van abcfinance
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst
 • De inventaris komt niet op uw balans

Wilt u ons inschakelen als financieringspartner voor uw nieuwe of jonggebruikte kantoormeubilair? Doorloop dan de volgende stappen:

 1. Selecteer een de gewenste kantoormeubelen: zoek naar geschikte stoelen, tafels en kasten. U mag echt alle meubilair leasen, zolang uw totale investeringsbedrag maar boven de €10.000,- uitkomt.
 2. Vraag een offerte aan bij de dealer: vraag een offerte op voor de gewenste meubelen bij de leverancier(s) van uw keuze.
 3. Vraag een offerte aan bij abcfinance: Stuur de leveranciersofferte door naar abcfinance. Op basis van dit document bereken we uw definitieve maandtarief.
 4. Beoordeel ons voorstel: lees ons voorstel aandachtig door. Gaat u wel of niet akkoord?
 5. Neem uw kantoormeubilair in gebruik: gaat u akkoord? Dan schaffen wij uw inventaris aan namens uw organisatie. Zodra de leverancier kan leveren, neemt u het object in gebruik. Ideaal toch?

Ik sta voor u klaar

Heeft u vragen over de informatie op deze pagina? Neem gerust contact op. Tijdens kantoortijden reageren we direct.

Marcel Spijkers

+31 (0)73 704 1300