Achtergrond  

De Werhahn KG

abcfinance is een dochteronderneming van Wilh. Werhahn KG, een traditioneel familiebedrijf dat zich in 175 jaar heeft ontwikkeld tot een groep van ondernemingen met uiteenlopende activiteiten in binnen- en buitenland. Talrijke bedrijven uit de meest uiteenlopende branches behoren tot de Werhahn Group-familie en behalen samen een omzet van meer dan drie miljard euro. Met meer dan 9.000 medewerkers wereldwijd is de Werhahn Groep thuis in de wereld en toch stevig geworteld in haar traditie als middelgroot familiebedrijf. 

Werhahn is een bedrijf voor ondernemers. Het gedecentraliseerde beheer van de Groep bevordert een sterk gevoel van persoonlijke verantwoordelijkheid bij de afzonderlijke, juridisch onafhankelijke dochterondernemingen en maakt een hoge mate van flexibiliteit mogelijk, zodat steeds kan worden ingespeeld op marktontwikkelingen en op de behoeften van de klant. Ondernemingsgeest gekoppeld aan betrouwbaarheid en sociale verantwoordelijkheid weerspiegelen de waarden van Werhahn KG en worden door alle medewerkers dagelijks beleefd.

Het veelzijdige portfolio van Wilh. Werhahn KG wordt uitstekend aangevuld door abcfinance. Als aanbieder van leasing- en factoringproducten bieden wij onze klanten alternatieve financiële diensten aan en ondersteunen wij middelgrote ondernemingen bij de benutting van hun potentieel met de nodige financiële armslag. 

Meer over de Werhahn Groep: www.werhahn.de