abcfinance biedt alternatieve financieringsoplossingen voor de zakelijke markt. Het biedt bedrijven met investeringen in kapitaalgoederen flexibiliteit bij het financieren van een grote investering. Op deze pagina bieden we u als intermediair meer inzicht in de voordelen van samenwerking met abcfinance.

Voordelen voor u als intermediair!

U bent de specialist in het vinden van de juiste financieringsoplossing voor uw zakelijke klant. Voor een ondernemer is het vaak uitdagend om de juiste paden te bewandelen in financieringslandschap. Er zijn veel aanbieders en nog meer financieringsmogelijkheden. Daar komt dus uw toegevoegde waarde om de hoek kijken. U weet namelijk exact welke financier bij voorbeeld bereid is een volledige financiering te verstrekken, of die wellicht ook startende bedrijven financiert en hoe lang de maximale looptijd kan zijn. 

Vanuit uw achtergrond, opleiding en kennis van de financiële sector bent u ook goed in staat te denken vanuit het belang van de financier. U bent bekend met thema’s als ratio’s, dekking en kredietwaardigheid. Maar ook met termen als UBO, Wwft en AVG. Thema’s die onderdeel zijn van het financieringsproces en die u vervolgens begrijpelijk kunt uitleggen aan de ondernemer. 

abcfinance werkt samen met intermediairs vanuit de overtuiging dat twee meer weten dan een. De vertrouwensbasis die u met een ondernemer heeft is enorm belangrijk. Financieren is namelijk sterk gebaseerd op vertrouwen. Daarnaast dient ook het vertrouwen tussen u als intermediair en abcfinance optimaal te zijn. We varen namelijk voor een groot deel op de informatie die u als intermediair beschikbaar stelt.

abcfinance blijft uiteraard ook in contact met de eindklant. Wij doen dit enerzijds vanuit de wettelijke noodzaak van klantonderzoek. Anderzijds houden we hiermee de communicatielijnen kort, efficiënt en effectief. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het beantwoorden van vragen over facturatie, of bij schade en afhandeling van de verzekering. 

abcfinance legt de samenwerking met een intermediair vast in een samenwerkingsovereenkomst. Hierin leggen we een aantal praktische werkafspraken vast, alsmede de rollen en verantwoordelijkheden. Voordat we daartoe overgaan, gaan we eerst het gesprek met u aan. Het is belangrijk om het volgende goed af te stemmen:

  • Passen de financieringsoplossingen van abcfinance voldoende bij de oplossingen die u zoekt? 
  • Wat zijn de verwachtingen over en weer? 
  • Wat is uw achtergrond en ervaring? 
  • Spreken we dezelfde taal? 

Een samenwerkingsovereenkomst is namelijk geen doel op zich. Het moet ons beide helpen om uw klant zo optimaal mogelijk te bedienen. 

Geïnteresseerd in een samenwerking met abcfinance? Neem gerust contact op met…

U kunt voor uw klant desgewenst ook een aanvraag indienen zonder samenwerkingsovereenkomst! Ga daarvoor direct naar de leasing calculator. abcfinance neemt dan contact op met u en uw klant.