ABCFINANCE BIEDT U PASSENDE OPLOSSINGEN VOOR UW FINANCIERINGSVRAAGSTUKKEN

Wij zijn specialist in innovatieve financieringsoplossingen en ondersteunen u graag bij het vaststellen van de juiste financiering. abcfinance biedt u het volledige diensten pakket en de oplossingen voor uw financieringsvraagstukken, waaronder leasing , factoring en incasso.

De ervaren specialisten van abcfinance hebben een grondige know-how van alle facetten van credit management. Van het dagelijkse beheer van uw debiteuren, het analyseren van de in uw portefeuille aanwezige risico’s tot het beoordelen en verstrekken van interne limieten of kredietlimieten en het monitoren van de debiteurenrisico’s. Onze specialisten bewaken de voor u geldende polisvoorwaarden in geval van kredietverzekering via derden en zorgen ervoor dat u voldoet aan de spelregels en eisen.

Indien abcfinance uw risk management verzorgt, kunnen wij op elk gewenst moment financiering en/of de overname van uw debieteurenrisico aanbieden op courante vorderingen. U kunt online uw debiteurenportefeuille en risico’s volgen. 

Leasing zorgt ervoor dat u werkkapitaal vrijhoudt

Aan de ene kant moet u regelmatig investeren in nieuwe technologie om concurrerend te blijven. Aan de andere kant heeft u voldoende liquiditeit nodig om te kunnen ondernemen. 
Leasing is een vorm van bedrijfsfinanciering voor een object. Zonder al te zware investeringen te doen kunnen ondernemingen door leasing op handige wijze gebruik maken van goederen en apparatuur, bedrijfspanden, computermaterieel, auto’s en andere bedrijfsmiddelen zoals machines, heftrucks en productiemachines. Leasing biedt financiële ruimte en kan belastingvoordeel opleveren.   Leasing is geschikt voor bedrijven uit alle branches en sectoren.

Leasing
Graag maken wij de mogelijkheden van leasing inzichtelijk voor u.