Met  vendor lease  kunt u uw afzetmarkt vergroten door uw klanten te helpen met de financiering.  Samen met abcfinance kunt  u als leverancier of fabrikant van bedrijfsmiddelen uw product leveren inclusief de financieringsoplossing. Wij hebben de financiële kennis en middelen.  abcfinance werkt graag met u samen.

Wij bieden onze financiële knowhow en jarenlange ervaring  en verwerken alle aanvragen namens uw naam en merk. U brengt uw productkennis in. Door deze samenwerking biedt u uw klant extra dienstverlening en verhoogt u uw cashflow. Zonder extra investeringen, debiteurenrisico of administratieve rompslomp. U krijgt direct de verkoopprijs voor uw product. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact op voor een persoonlijk advies.  

Bij vendor leasing zijn er drie partijen betrokken:

 1. uw bedrijf als leverancier
 2. uw klant
 3. abcfinance 

U kunt als  leverancier de leasemogelijkheid rechtstreeks aanbieden aan uw klant. abcfinance koopt het kapitaalgoed vervolgens op basis van een onderhuurovereenkomst. U levert als leverancier het kapitaalgoed aan uw klant. De leasevergoeding wordt door uw  klant betaald aan abcfinance. De formule is kostenbesparend voor uw klant en biedt tevens voordelen aan u als leverancier.

Vendor leasing maakt het voor klanten aantrekkelijker om uw producten te kopen en geeft u een voordeel ten opzichte van uw concurrenten. Een ander voordeel is dat u altijd weet wanneer contracten ten einde lopen en uw klanten toe zijn aan vervanging van het bedrijfsmiddel. Daarom kiezen steeds meer leveranciers voor vendor leasing.

Andere voordelen zijn: 
 

 • Positieve invloed op de balans
  Vendor leasing heeft een gunstige werking op zowel de  balans van uw onderneming  als die van uw klant. Uw klant hoeft het object niet als activa op te nemen op zijn balans en ook niet als passiva (schuld) te boeken. Het object wordt geboekt als kosten op de Winst-en-Verliesrekening  
   
 • Ruimer dienstenaanbod
  Als  leverancier heeeft u meer te bieden: U verkoopt niet alleen, u kunt  ook een goed verhuren aan uw klant zonder bijkomend risico of extra administratiekosten.
   
 • Meer grip op de tweedehandsmarkt
  Na afloop van de huurperiode krijgt u als leverancier meestal het goed terug ofwel u krijgt meer grip en controle over de tweedehandsmarkt, want u bent immers de verkoper. 


Meer informatie of een offerte aanvragen? We vertellen u graag hoe we uw klanten kunnen helpen uw producten te kopen.

 

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.