Een bedrijfswagen leasen die voldoet aan al uw wensen

Wilt u een nieuwe bedrijfswagen leasen die helemaal is afgestemd op uw wensen? Lease dan uw bedrijfswagen met de hulp van abcfinance. Wij opereren merkonafhankelijk en zonder voorraad. Hierdoor kunt u bij iedere dealer een bestelwagen bestellen. Het enige wat u moet doen is de offerte doorsturen naar abcfinance, waarna wij een leasevoorstel uitwerken. Binnen 24 uur is de financiering rond. Uiteraard tegen een scherp tarief. Dat is pas goed geregeld!

Natuurlijk bent u verzekerd van een scherp tarief bij abcfinance. Maar u profiteert nog meer van onze flexibele leasevoorwaarden, waarmee we uw financiering helemaal afstemmen op uw persoonlijke wensen. Wilt u een jonggebrukte bedrijfswagen leasen? Óf uw maandtarief koppelen aan fluctuerende seizoenomzet, zodat u minder aflost als u minder verdient? Dan nemen we dat allemaal mee in uw contract. Nieuwsgierig naar uw mogelijkheden? Bekijk onze lijst met flexibele voorwaarden voor een bedrijfswagen leasen:

 • U kunt iedere nieuwe bedrijfswagen leasen die u vindt op de markt.
 • Het bovenstaande geldt ook voor jonggebruikte werkbussen.
 • Lease begint bij een investeringsbedrag vanaf €5.000,-
 • Betaal desgewenst tot 25% van de objectwaarde aan.
 • Kies een looptijd tussen de 24 en 72 maanden.
 • Een slottermijn is mogelijk op aanvraag.
 • Bij voorspelbare omzetfluctuaties komt u in aanmerking voor een variabel maandtarief.
 • In alle gevallen bent u verzekerd van scherp maandtarief.

Bent u nieuwsgierig naar uw leasetarief bij abcfinance? Vul dan de waarde in van uw beoogde bedrijfswagen bij onze leasingcalculator. Binnen enkele seconden verschijnt een indicatief maandbedrag. Met hetzelfde gemak vraagt u een offerte aan via een van de twee aanvraagroutes. Is haast geboden? Ga dan voor de snelle aanvraagroute. Binnen 24 uur ontvangt u een financial lease voorstel tegen het scherpst mogelijke tarief. Wilt u eerst advies over de beste financieringsvorm voor uw organisatie of heeft u specifeke wensen? Ga dan voor de maatwerkroute. Een leasingspecialist neemt binnen een dag contact met u op en werkt samen met u naar een perfecte leaseoplossing. Dat is pas service!

Wilt u een bedrijfswagen leasen met onze hulp? Dan kunt u kiezen uit de volgende twee financieringsvormen: financial lease en operational lease. In beide gevallen financieren wij het voertuig voor uw organisatie, maar alleen bij financial lease wordt u ook echt economisch eigenaar. Dit zijn de belangrijkste voordelen van beide leasevormen:

Financial lease bedrijfswagen

 • U wordt economisch eigenaar van de lease bedrijfswagen.
 • U kunt de BTW direct terugvorderen.
 • U profiteert van fiscale voordelen.

Operational lease bedrijfswagen 

 • U huurt de lease bedrijfswagen van abcfinance.
 • U kunt de leasekosten aftrekken van de winst.
 • De voertuigen komen niet bij uw organisatie op de balans.

Een bedrijfswagen leasen met abcfinance is super gemakkelijk. In 5 stappen bent u klaar:

 

 1. Zoek een geschikte lease bedrijfswagen: zoeknaar een bestelbus die helemaal aansluit bij uw wensen. U bent helemaal vrij in uw merk- en dealerkeuze.
 2. Vraag een offerte aan voor de bedrijfswagen: vraag een offerte aan voor de geselecteerde bedrijfswagen. Deze offerte gebruikt u voor de financieringsaanvraag bij abcfinance.
 3. Vraag een abc autolease offerte aan: stuur de dealerofferte door naar abcfinance en geef aan hoe u de lease wilt inrichten. Wij werken vervolgens een leasevoorstel uit. Deze ontvang u meestal binnen 1 à 2 werkdagen.
 4. Beoordeel ons voorstel: laat weten wat u van ons voorstel vindt. Hopelijk zetten we de offerte snel om in een contract!
 5. Neem uw lease bedrijfswagen in gebruik: de financiering is rond. Wij schaffen uw bestelwagen aan, waarna u hem in bedrijf neemt. Veel rijplezier!

Door te kiezen voor leasing van bedrijfswagens kunt u als onderneming blijven groeien, zonder hierbij in één keer een grote investering te doen. Zo houdt u liquide middelen beschikbaar voor datgene waar u echt goed in bent, uw core-business!

Met een leaseplan op maat ondersteunt abcfinance u bij de verdere ontwikkeling van uw onderneming. Benieuwd naar de kansen die bedrijfswagens leasen biedt voor uw bedrijf? De adviseurs van abcfinance voorzien u graag van advies op maat!

Marcel Spijkers

Wilt u meer weten over bedrijfswagens leasen? Ik help u graag verder met een vrijblijvend advies op maat.

+31 (0)73 704 1300

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.