Leasing is een vorm van bedrijfsfinanciering voor een object. Zonder al te zware investeringen te doen kunnen ondernemingen door leasing op handige wijze gebruik maken van goederen en apparatuur, bedrijfspanden, computermaterieel, auto’s en andere bedrijfsmiddelen zoals machines, heftrucks en productiemachines. Leasing biedt financiële ruimte en kan belastingvoordeel opleveren. Leasing is geschikt voor bedrijven uit alle branches en sectoren.

Voor veel bedrijven vormt de investering in een bedrijfsmiddel een flink deel van de begroting. U staat hierbij voor de keuze om de investering uit eigen middelen te betalen of deze te leasen. Leasing heeft diverse voordelen waaronder de belangrijkste:

 

 • U kunt beschikken over uw bedrijfsmiddel zonder dat u hiervoor uw liquiditeitspositie aan moet spreken
 • U gaat direct opbrengsten genereren terwijl u het object huurt of aflost
 • U heeft iedere maand dezelfde lasten, wat duidelijk is voor de budgettering
 • U kunt kiezen uit een leasevorm waarbij u na afloop de eigenaar van het bedrijfsmiddel bent (financial lease) of een leasevorm waarbij u het bedrijfsmiddel alleen huurt (operational lease)

 

abcfinance is als object financier bekend met het te financieren object, kent het restwaardeverloop ervan en kan dan ook beter het risico op de financiering inschatten.

 • Flexibele financiering
  abcfinance denkt met u mee en biedt maatwerk afgestemd op uw wensen en mogelijkheden . Naast dezelfde vaste maandelijkse leasetermijnen bieden wij de mogelijkheid deze bedragen aan te passen aan uw seizoenspatroon. abcfinance geeft u de financiële ruimte om uw groeimogelijkheden waar te maken. 
   
 • Laagdrempelige dienstverlening
  abcfinance biedt u gunstige financieringsoplossingen zonder dat uw kredietlijnen bij uw huisbank worden aangesproken.. Als bankonafhankelijke leasemaatschappij vraagt abcfinance geen ander onderpand of zekerheid dan de bedrijfsmiddelen die u aanschaft. Dat is ons uitgangspunt! Of het nu gaat om een kleine of grote investering, we zijn u snel van dienst met onze financiële dienstverlening.
   
 • Gemak en goede afspraken
  We weten waar we over praten: We hebben een grote inhoudelijke kennis van bedrijfsmiddelen en werken samen met partners met verstand van zaken. Als medeondernemers staan we dicht bij de praktijk. We weten wat binnen uw branche van belang is en helpen uw bedrijf daarmee graag vooruit. abcfinance gelooft in een persoonlijke en snelle dienstverlening met goede afspraken. We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
   

Waarom Abcfinance ?

Voordelen van samenwerken met abcfinance

 • Flexibele financieringen
 • Laagdrempelige dienstverlening
 • Bank onafhankelijk
 • Transparante werkwijze
 • Klantvriendelijke behandeling

Meer informatie >

Wat zeggen onze klanten

Heerlijk dat het nog bestaat ; een financiele onderneming die het ondernemers gemakkelijk maakt. 

Met de geboden lease- en factoring oplossing van abcfinance hebben wij onze groeidoelstelling kunnen realiseren.