Samen kom je verder

abcfinance bundelt activiteiten in 1 nieuw pand 

Onder het motto "Samen kom je verder" gaan we de voorheen afzonderlijke locaties in Nederland samenvoegen en een nog sterkere eenheid vormen. We willen de synergie tussen de afdelingen benutten, de samenwerking versterken en van elkaar leren. Daarbij huren we niet zomaar een nieuw kantoor, maar richten we het zo in dat er een state of the art werkomgeving ontstaat waar onze teamspirit voelbaar is zodra je over de drempel stapt.

Bond den Bosch

De zoektocht van John Walravens (Walravens advies) naar een geschikt kantoorpand voor abcfinance B.V., werd enige maanden geleden beloond. Hij is tot een samenwerking gekomen met Colliers Property Management en de eigenaar van een prachtig kantoorpand. In het voorjaar van 2023 zal abcfinance B.V. zich gaan vestigen in het moderne kantoorgebouw ‘Bond Den Bosch’. Dit pand is gelegen op kantorenpark Pettelaarpark in ’s-Hertogenbosch. 

Persoonlijke betrokkenheid

“Sinds 1993 is abcfinance B.V. met twee kantoren in Nederland gevestigd en telt momenteel ruim 60 medewerkers. Wij bieden Leasing (Eindhoven) en Factoring (Utrecht) oplossingen aan voor het MKB. Uniek aan onze dienstverlening is dat wij bank- en merkonafhankelijk zijn”, geeft Marcel Spijkers (Managing Director abcfinance B.V.) aan.

Veel financiële dienstverleners op de zakelijke markt zien ‘het bedrijf’ als de klant. abcfinance B.V. bedient juist de mensen achter het bedrijf. We beseffen dat de ondernemers minder geïnteresseerd zijn in het financiële product zelf dan in individuele oplossingen, eenvoudige processen en persoonlijke ondersteuning. 

Persoonlijke betrokkenheid is dan ook het handelsmerk van abcfinance B.V. “Onze missie is niet voor niets: Wij maken het de ondernemer makkelijk”, of, zoals wij zelf het zelf graag noemen: As simple as abc” 

Work, Meet & Connect

Vanuit het nieuwe kantoor in Den Bosch bundelt abcfinance B.V. de dienstverlening op één locatie. Marcel Spijkers: “Door vanuit één locatie samen te werken, verwachten we onze dienstverlening nóg beter op elkaar te laten aansluiten. Dit resulteert in een nog betere en meer persoonlijke dienstverlening.”

Het nieuwe kantoorpand bestaat uit een hoog gedeelte (een toren van 12 verdiepingen) en een laag gedeelte. Het is gelegen op eigen terrein, met parkeergarage en groenvoorzieningen. Het geheel wordt afgesloten door slagbomen met toegangscontrole.

Het gebouw is aangepast aan de standaard van Bond Concepts: een kantorenverzamelgebouw met als belangrijkste pijlers: ‘Work, Meet & Connect’. Deze locatie staat dus in het teken van ‘verbinden’. De sfeervolle gemeenschappelijke ruimtes worden hierop ingericht met een high-end uitstraling.

“Wij krijgen hierbij de kans om de renovaties mede vorm te geven en ook op vele gebieden ideeën aan te dragen. Naast ons eigen kantoor is het mogelijk om extra vergaderzalen te reserveren op de benedenverdieping. Daar is tevens een kantine met een buitenruimte gevestigd. Het totaalplaatje wordt afgerond met een receptie, parkeerplaatsen en goede verbindingen met de snelweg en het openbaar vervoer. Wij kijken nu al uit naar het moment dat wij kunnen werken vanuit deze prachtige kantooromgeving.”

"Door vanuit één locatie samen te werken, verwachten we onze dienstverlening nóg beter op elkaar te laten aansluiten.

Dit resulteert in een nog betere en meer persoonlijke dienstverlening."

[Marcel Spijkers - Managing Director abcfinance B.V.]