Ook tijdens de coronacrisis gaat onze dienstverlening door

Beste ondernemers, partners en klanten van abcfinance,

We hebben ons voorbereid op verschillende scenario's en hebben uitgebreide voorzorgsmaatregelen genomen. Wij zijn bereikbaar en doen er alles aan om continuïteit van onze dienstverlening te borgen, zodat we u nog steeds zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Onze medewerkers doen er alles aan om u bij te staan met raad en daad.

Geheel volgens de richtlijnen heeft abcfinance de nodige maatregelen genomen en draagt zij bij om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een groot deel van de medewerkers zorgt voor u vanuit het thuiskantoor en op onze locaties in Eindhoven en Utrecht, maar ook op ons hoofdkantoor in Keulen zijn maatregelen genomen om de gezondheid van onze collega's te beschermen. 

 

Wij blijven bereikbaar

Uw contactpersoon bij abcfinance staat voor u klaar op de wijze zoals u van ons gewend bent. Neem contact met ons op als u informatie nodig heeft over de huidige situatie of vragen heeft over uw lease- of factoringovereenkomst. Een afspraak op afstand; via een online meeting behoort tot de mogelijkheden.

U kunt ons ook bereiken via  ons servicenummer 088-004 02 22 of per e-mail naar info (at) abcfinance.nl.

Wij hopen op een spoedige verbetering van deze situatie en wensen de getroffenen spoedig herstel. Maar we hopen vooral dat u gezond blijft.

Met vriendelijke groet,
Uw abcfinance

088-004 02 22

Dringende vraag of verzoek?

Wij zijn bereikbaar en doen er alles om u te helpen en samen tot een oplossing te komen.

Belt u met onze Service-telefoon? Dan kan het zijn dat u  langer moet wachten dan u gewend bent.

Neem contact op met uw accountmanager of mail naar info@abcfinance.nl

U ontvangt binnen een uur een reactie van ons.

Sluit